לעולם לא תדעי עד כמה זה כואב

shirbell

New member
לעולם לא תדעי עד כמה זה כואב

הבטחת שלא תשאירי אותי לבד וכל מה שמצליחה לראות מסביב זה בדידות וכואב כל כך ואין מי שאספר לו ואני מתגעגעת כל כך ורוצה כל כך לראות אותך שוב אבל את בשלך... את ,החברה הכי טובה שלי , את שהבטחת. ונמאס לי לכעוס ונמאס לי לנסות להבין. ואני יודעת שאין לך זמן. אבל אני כל כך לבד וכל כך צריכה לראות אותך. וכבר פוחדת לבקש שתבואי ואני פוחדת שוב לשמוע אין לי זמן. ועוד יותר אני פוחדת לשמוע אני באה. ולחכות. ולשמוח כל כך שאת כאן. ולהתאכז כל כך שזה לכל כך מעט זמן. ולנסות בזמן הקצר הזה להעביר לך את כל מה שאני מרגישה ... ולא להצליח. וכבר לא רוצה להמשיך לכתוב את המכתב... ולא רוצה לעבור עליו כדי לבדוק אם הוא "טוב מספיק" לא רוצה! אז אני מפסיקה לכתוב... ואת.. את כנראה לעולם לא תדעי כמה זה כואב שמפרים הבטחה.

וואוו מוכר לי כל כך....

פעם לא מזמן, החברה הכי טובה שלי ואני ניתקנו קשר. לא הסכמנו אחת עם השניה ודרכינו נפרדו. היא היתה כל הזמן עבוקה מידי, ואני לא הייתי בשבילה בזמנים הנחוצים לה... אבל לא ידענו זאת אחת על השניה... והקשר נותק. לי היה קשה כל כך אחרי כמה שבועות.......... לילה אחד לפנות בוקר שלחתי לה הודעת טקסט בזו הלשון: "לא אל תוותרי, קבלי אותי אלייך, כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך, אוהבת אותך ומתגעגעת...." והיא מיד ענתה לי וליבנו את העניינים...מה הפריע ושבאמת אנחנו חברות כל כך כל כך טובות, שנינו לא רצינו לוותר... ואנחנו לעולם לא נוותר על החברות הטובה.... נסי ליצור עימה קשר... הבטחה היא דו כיוונית. אז אל תוותרי עליה אם את חברה טובה שלה. תתעקשי !!!! בהצלחה....

למעלה