לעומר כץ

לעומר כץ

אני יעשה את מה שאתה עשית אם עושר, ולא אתן לך פשוט להתעלם מהנושא. ושוב עומר: אני יחזור על עצמי עוד פעם עומר. מה אני... שים לב אני אמרתי מכל הדברים האלה? אני אני מתכוון אריק נסיס כן, לא טל גולן כי אינחנו שני חברה שונים. תן ציטותים שלי שאני אמרתי שאנחנו מכינים חרבות.

נמשיך. . .

עומר, אני לא אתן לך פשוט להתעלם מזה. או שתודה שטעית או שתצא אידיוט.

דיאלוגים אישיים - בצינורות אישיים.

אנא, נהל דיאלוגים אישים בצינורות אישים. עומר ציין שתיבת ההודעות שלו פעילה, והוא משתמש בה. תן קרדיט לקוראים, והנח שהם רואים את הדברים מהצד, ומגבשים את דעתם האובייקטיבית בעניין.

אני מניח שכשעומר ושליץ

עשו את זה זה הייה בסדר? אושר, אני מקבל את הרושם שכל מה שאני יצריך לעשות כדי שלא תעיר לי או תמחק הודעות שלי הוא לקלל הרבה.

כשאבא הולך - הילדים הופכים את הביית

אריק, אני עונה דרכך לכל המאוכזבים. אני מודע לחומרת המצב, ופועל בעניין. אל תאבד את ההערכה שיש לי אליך, ושמור על הרמה הגבוהה שהפגנת על עתה. רד מהבסיס האישי והילדותי, וחזור לדוגמא האישית הטובה ששימשת עד עתה. אני מודע לכך שבהעדרי הפך הפורום למגרש פריצות, אך להיכנס בכולם ולריב עם כולם לא יעזור לא לי ולא לקהילת הקוראים. ההתבטאוית החריפות ירוסנו, וזה כולל את כולם. וזה יעשה בעדינות, באדיבות, ובצורה מהוגנת. (וכל מי שחושב שיש לי התבטאות חריפה - זה לגיטימי כי גם אני אדם - מוזמן ואף מתבקש לרסן אותי בדיוק באותה הדרך - בעדינות, באדיבות ובצורה מהוגנת). עד היום, מחקתי הודעה אחת בסך הכל, שהכילה עלבון אישי, לא הכילה תוכן דיוני שוהוצמד אליה קובץ wav של הקלטה של פלוץ. לימים, אף נמלאתי חרטה, וחשתי שהגזמתי, אך מה שהיה היה. התנצלתי, והמשכתי הלאה. אז הרני להרגיע אותך, שאני לא מרטש את מרחב הביטוי של אף-אחד. בה במידה, אני מסכים איתך, שהאופי האגרסיבי המזלזל והזנותי שמאפיין את הפורום עתה פוגע במרחב הביטוי של כמה וכמה מאיתנו, וחבל. פני הקהילה. אריק, זה עניין של זמן, אך המצב ישוב לקדמותו. ולהלן - מכרז: דרוש מודרטור נוסף.

אני מקווה

שאתה צודק, ושתצליח להחזיר את המצב למה שהיה. רק אשלח הודעה אחרונה דרך ההודעה הזו כי היא במילה כבר קיימת. עומר - אתה לא עונה, ובקשו ממני להפסיק סבבה. אני רואה בזה הוכחה שאין בסיס לדברך ושסתם דברת הרבה (במקרה הספציפי הזה) אם אתה לא מסכים איתי, שלח לי הודעה אישית אם ציטותים שלי.

thee

New member
די כבר...

עכשיו שאושר פה, אתה מרגיש שאתה צריך "לצאת גבר"? זה די מטופש ונמאס ובסוף אתה תצא מטופש. די, בבקשה....?

למעלה