לעומר -רון שבחרתי ע"י "זרוק רון"

sharvitza

New member
לעומר -רון שבחרתי ע"י "זרוק רון"

עומר שלום אני פונה אלייך שוב כבר פניתי פעם אחת היום וזו שאלה שניה הפעם לא ראיתי את הרונים ובחרתי אותו כשהוא היה הפוך מספר הרון 12 JERA יצא לי כבר לבחור אותו פעמיים מה אומר הרון לגביי? שמי איריס, תאריך לידה: 19.2.69 , שם אימי: רחל

sharvitza

New member
לעומר - בחירת רון הפוך - המשך שאלה

עומר שלום השאלה היא כללית לגבי חיי הכל מתחיל בהרגשה הפנימית, זה גם מה שאני אשדר החוצה ומה שאני אקבל בחזרה מהסביבה אם מבפנים יהיה לי טוב זה מה שחשוב לכן השאלה היא לגבי ההרגשה פנימית שלי, צמיחה אישית, איך יראו חיי בשנים הבאות האם יחולו שינויים לטובה, האם ניתן לראות משהו לגבי מבחינה רוחנית: אינטואיציה, אנרגיות? מספר הרון 12 JERA בחרתי אותו כשהוא היה הפוך, יצא לי כבר לבחור אותו פעמיים שמי איריס, תאריך לידה: 19.2.69 , שם אימי: רחל

מצחיקולה ../images/Emo13.gif

את אומרת שאת רוצה לדעת איך ייראו חייך בשנים הקרובות משתמשת במילה "צמיחה" ולא מצליחה לראות את הקשר בין זה לבין ג'רה? תעשי לי טובה אישית, עם המילים "צמיחה" שלך, ו"עתיד", תקראי שוב את מה שכתבתי לך על ג'רה, ותנסי בכל זאת, למצוא גורם אחד משותף. בפעם הבאה שאת שואלת - אני אסביר לך במפורט. רק תנסי עוד פעם אחת, כי נראה לי שהתשובה מונחת לך על האף

דווקא יש לי מה להגיד על זה..

כשאני חושבת על זה, יכול להיות באמת שרון שאת בוחרת פעמיים במיוחד כשהוא הפוך, זה אומר משהו עלייך. כמה דברים על ג'רה, מהאתר: "זוהי השלמה של מחזור, עונה, שנה, מייצג את השינויים והרוטציה הדינמית של המחזוריות. זוהי ההשלמה הפורה של מחזור, או הניגודיות הנצחית של הפכים, המספקים שלם. הוא מתעורר בעונה טובה או בקציר, וקשור לפוריות. ג'רה הוא ה - communion wine - התוצר של צירוף כוחות מנוגדים, שמוליד חיים. סופות יבואו וילכו, אבל השמש תמיד שם, והחיים באופן כללי הם די טובים." מה מזה מסתדר לך?

sharvitza

New member
קשה לי למצוא איך הדברים קשורים אליי

אולי תוכלי לעזור לי, לתת לי כיוונים למה זה יכול להתקשר, אם בחרתי את הרון הזה פעמיים זה בטח אומר משהו עלי אבל מה?

למעלה