לעומת הקטע המאוד קצרצר בחדשות ..

noaleee1

New member
לעומת הקטע המאוד קצרצר בחדשות ..

שטילוב מופיע על עמוד השער במוסף הספורט ב"הארץ", והכתבה מאוד מחמיאה ! כדאי לקרוא, מאוד נחמד :)

Tammie

New member
לעומת ערוץ 10 - ערוץ 2 תותחים

הייתה כתבה של כמעט 3 דקות, מתוך 5 וחצי דקות בערך של פינת ספורט. הראו קטעים מהתרגיל, ראיינו אות אלכס ונתנו סקירה של הקריירה שלו בשנים האחרונות. בנוסף דיברו על החשיבות של הספורט כאחד מהענפים היותר בולטים ומשמעותיים בעולם. כתבה פשוט טובה.

אמא לה3

New member
כמה חבל שהפסדתי....

לדעתי חייבים, חייבים חייבים לעשות משהו כדי לקדם את הענף מבחינה תקשורתית.

Tammie

New member
אני מסכימה איתך לגמרי....

זה צריך להיות תפקיד של מישהו באיגוד ההתעמלות לנסות כל הזמן להביא לתקשורת אייטמים. איגוד ההתעמלות צריך מנהל יחסי ציבור טוב שיוכל למנף את הנושא. הבעייה היא שהנושא תמיד מגיע לתקציב בסוף....

אמא לה3

New member
דוקא יש לי איזה רעיון הרבה יותר פשוט ובסיסי

לכל מקומון עירוני פשוט, יש כתובת אי-מייל או לחצן כלשהו שמאפשר לשלוח הודעות או אייטמים בנושאים שונים, אולי אם כל אחד מאיתנו, בין אם זה מאמן/מתעמל/ת או סתם חובב, ישלח לשם מדי פעם אייטמים, לאו דוקא על השגים או נבחרות, אלא על פעלויות מעניינות בחוגים/ הופעות מעניינות וודברים כאלה... אולי ככה אפשר להתחיל לפרסם את הענף? זה תמים מדי?

amitfi3

New member
כל רעיון הוא מבורך ..אבל לי יש רעיון אחר

נכון שכסף זה דבר חשוב ובלי תקציב האפשרויות הרבה יותר מוגבלות אבל לדעתי יש כאן בפורום אנשים עם רצון אדיר לקדם את הענף הזה מכל הבחינות ואם אנחנו נתאגד וננסה לעשות משהו משותף ביחד (כן כן אפילו בהתנדבות בזמננו החופשי..) - אני בטוח שנוכל להשפיע הרבה יותר. תמי דיברה על מנהל יחסי ציבור טוב ולדעתי זה נכון! הענף הזה צריך מישהו שיקדם אותו בתקשורת במשרה מלאה אבל אם אין מישהו כזה,כולנו נוכל לתת קצת ולהביא לשינוי..זה הכוח של האינטרנט, לאגד אנשים ולדחוף אותם לפעול למען מטרה משותפת , מה אתם חושבים? נלך על זה?

Tammie

New member
אני מפחדת להתחייב ../images/Emo3.gif

כי בדיוק התחלתי ללמוד...
אבל אני ממש בעד ואני אשתדל לעשות כמה שיותר :) גם יש לי קצת רקע ביח"צ אז במה שאני אוכל לעזור אני אעזור.

למעלה