לעוני השאלון שרוצים קופון,ולמעוניינים להצטרף
לגבי השאלון ששלחתי במייל היום למי שרשם את כתובת המייל שלו כתגובה להודעה שלי על הניסוי. (מחקר הבודק כיצד אנשים מעריכים את בני קבוצתם ובני קבוצות אחרות) אנא כתבו על הטופס, בעמוד הראשון, שם ונייד, על מנת שאוכל להשיג אתכם. כמו כן, רשמו באיזה יום תהיו בבר אילן על מנת שנוכל לפגוש אתכם ולהביא לכם את התמורה הקופונית, רצוי טווח רחב, שנמצא יום שטוב להרבה משנה א. לרוצים להצטרף,
מדובר בשאלון של כרבע שעה עד עשרים דקות למילוי, משימות של להקיף בעיגול את התשובה הנכונה לכם ביותר. התמורה היא חצי קופון בטוח, וסיכוי טוב מאוד לקופון שלם, אלא אם יקרה הנס ויהיו לנו יותר מ23 עונים שמעוניינים בתמורה קופונית. (וגם אז הראשונים שענו יקבלו קופון שלם, יש לנו 46 חצאים כרגע...) למעוניינים להצטרף, המייל שלי הוא [email protected] חג שמח לכולכם, וכשר למי שזה חשוב לו!!!
לגבי השאלון ששלחתי במייל היום למי שרשם את כתובת המייל שלו כתגובה להודעה שלי על הניסוי. (מחקר הבודק כיצד אנשים מעריכים את בני קבוצתם ובני קבוצות אחרות) אנא כתבו על הטופס, בעמוד הראשון, שם ונייד, על מנת שאוכל להשיג אתכם. כמו כן, רשמו באיזה יום תהיו בבר אילן על מנת שנוכל לפגוש אתכם ולהביא לכם את התמורה הקופונית, רצוי טווח רחב, שנמצא יום שטוב להרבה משנה א. לרוצים להצטרף,