לעורכת הדין , שאלה חשובה.

לעורכת הדין , שאלה חשובה.

שלום ! נפגעתי לפני שנה וחצי בתאונת דרכים בדרכי הביתה מהעבודה והוכרתי כנפגע עבודה ושולמו לי דמי פגיעה למשך 3 חודשים מיום התאונה. בתאונה מעך לי רכב את כף רגל ימין והייתי מאושפז שבועיים כולל ניתוח שארך 8 שעות לשחזור כף הרגל. לפני שבוע נאלצתי לעבור ניתוח נוסף בהרדמה מלאה בכף הרגל כיוון שהיו כל מיני דברים שהמנתחים לא יכלו לעשות בניתוח הראשון (טכנית). המצב היום הוא שאני מרותק למיטה שוב (למשך חודשיים לפחות - ויש לי אישורי מחלה) אך אינני יודע אם בתור נפגע עבודה מישהו יסתכל עליי בביטוח לאומי כיוון שכבר שולמו לי דמי פגיעה על תאונה זו בשנה שעברה. מה עושים??? תודה מראש.

brcd

New member
תאונה

הביטוח הלאומי, אם הכיר בתאונה כתאונת עבודה, "ייסתכל " עליך גם היום אך לא דרך תביעת דמי פגיעה אלא דרך תביעת נכות בעבודה במסגרתה ניתן לקבוע לך, גם רטרואקטיבית, נכויות זמניות על התקופות בהן שהית בבית. תבע נכות (טופס ירוק) וגם אם תקבל נכויות זמניות נמוכות ממאה אחוזים תוכל לקבל לאחר מכן תשלום מלא לפי תקנה 18 אם לא תוכל לעבוד ולא תקבל כסף מהעבודה. נכות קבועה שתיקבע בוועדות תהיה תקפה גם בתביעה לחברת הביטוח של המכונית בה היית בעת התאונה או שממנה נפגעת כהולך רגל. כדאי במקרה שלך להוועץ גם בעורך דין

למעלה