לעו"ד הנכבדות אני צריכה עותק אלקטרוני של תקנון החברות ואני לא מוצאת. יש לכן אפשרות לעזור לי?
נ נועה וגיא New member 10/11/02 #1 לעו"ד הנכבדות אני צריכה עותק אלקטרוני של תקנון החברות ואני לא מוצאת. יש לכן אפשרות לעזור לי?
י יעלי2 New member 10/11/02 #2 ../images/Emo15.gifלנועה של גיא../images/Emo15.gif 1) איך היתה העקירה (האם מזעזעת, סבירה או לא הרגשת)? 2) איך היה סוף השבוע? 3) האם גיא שב מהמילואים כמתוכנן? 4) האם חגגתם את יום ההולדת שלך? שבוע טוב והמשך יום נעים.
../images/Emo15.gifלנועה של גיא../images/Emo15.gif 1) איך היתה העקירה (האם מזעזעת, סבירה או לא הרגשת)? 2) איך היה סוף השבוע? 3) האם גיא שב מהמילואים כמתוכנן? 4) האם חגגתם את יום ההולדת שלך? שבוע טוב והמשך יום נעים.
נ נועה וגיא New member 10/11/02 #8 אני צריכה את העותק לדוגמא שיש לתקנון חברות. הבנתי שיש כזה מצורף לחוברת של חוק החברות, אבל לא מצאתי האינטרנט עותק של זה (אני צריכה בקובץ ולא נייר). אז אם למישהי יש, אני מאד אשמח
אני צריכה את העותק לדוגמא שיש לתקנון חברות. הבנתי שיש כזה מצורף לחוברת של חוק החברות, אבל לא מצאתי האינטרנט עותק של זה (אני צריכה בקובץ ולא נייר). אז אם למישהי יש, אני מאד אשמח