לעו"ד זיסו, האם צו מניעה להפסקת פרסום מפר ..

נוריס

New member
לעו"ד זיסו, האם צו מניעה להפסקת פרסום מפר ..

צריך להגיש בבימ"ש שלום או חייבים במחוזי? כוונתי ליצירה שלי שמפורסמת באינטרנט ולמרות שהמפר לכאורה קיבל מכתב רשום הוא ממשיך לפרסם את היצירה. האם בהקשר לכך עו"ד זיסו, האם העובדה שהמפרסם לא נענה לדרישתי להסיר מיידית את היצירה מהאתר שלו וכמובן לא טרח להעינות לדרישת הפיצוי שלי ובעצם לא הגיב, מחזקת את הסיכוי שלי לזכות בפיצוי כנגדו כשאגיש תביעה? תודה מראש

תן קישור שניראה את היצירה .

מה זה יצירה? . תמונה . שיר. דיקלום . חיבור של שיר . מוזר מה שאתה מבקש

למה ? שניראה מה "גנבו " מימנו ונייעץ לו בפיתר

למילה יצירה יש הרבה פרושים לפי מילון ווללא "בריאה, עשייה, ברייה; קומפוזיציה, חיבור, מעשה אמנות, אופוס; קדרות" אם הבחור הייה כותב צילמתי תמונות בטיול בתיילנד . וההוא העתיק מימני וכות שהוא צילם . אז אני מבין . אבל הוא כותב העתיקו יצירה . מה זה יצירה אצלו . לא ניראה לי שהעתיקו מינו משהוא סתם כתב סיפור שלא הייה ולא ניברא

John the Savage

New member
קרמר, תקרא את תקנון הפורום למעלה

הפורום לא מיועד ליעוץ משפטי פרטני אלא לדיון בסוגיות עקרוניות, ולכן קריאה להביא קישור ליצירה הספציפית היא לא לעניין. השאלה של פותח השרשור ברורה ומובנת כפי שהיא. ועם כל הכבוד לך, מהניסוח של השאלה שלו ניראה שהוא מבין בזכויות יוצרים קצת יותר ממך. אני נמנע מלענות עליה משום שערכאות משפטיות הם לא נושא שאני מספיק מתמצא בו, ולכן אני מעדיף להשאיר את התשובה לדורון.

מר John the Savag תהייה יותר רציני

הפורום הוא לא יהרג ובעל יעבור . אני כותב מה אני חושב . ואתה תכתוב מה אתה חושב . אני לא ימתח ביקורת אלך . ואתה אל תימתח ביקורת עלי . בסדר? רוצה לתת יעוץ לבחור תן . לא רוצה אל תתן . גם אים מה שאני כותב לא ניראה לך . תן גז ותמשיך לגולש הבא . זה רק פורום . ולא חיים וממות ביד הכותב . אל תהייה ... שבוע טוב לכולם

נוריס

New member
קרמר, אינני רוצה לפגוע בך לכן לא אתייחס ..

לתגובתך. תודה למי שניסה בעדינות להבהיר לך במה מדובר ומה אינך מבין. זה לא בושה קרמר לא לדעת גם אני אינני יודע דברים רבים, אבל אינני מתבייש לשאול כפי שאני עושה מידי פעם בפורום הנכבד. האמן לי בקלות תמצא באינטרנט תשובה לשאלתך מה היא" יצירה" וזכויות יוצרים. אשמח לתשובה מעו"ד זיסו כמו גם למי שיש ידע בנושא. תודה ושבוע טוב לכולם.

מר נוריס . אני לא שאלתי מה היא "יצירה

ויודע טוב מאוד מה הן זכיות יוצרים . ויודע טוב מאוד להגן על עצמי שאחר טוען שהזכיות שלו . סתם שאלי מה היצירה שאתה מלין שגנבו לך . אתה לא חייב לענות . אבל מי שכותב . גם כותב פירסמו תמונה שלי , סיפור , שלי ציור שלי . יצירה זה זה מאוד ככלי . אז צן קישור לאדם שגנב את היצירה שלך . בהצלחה במאבק

מר קרמר

עוד פעם אחת שאתה מבקש ממישהו להפר את כללי הפורום, עלולה להיות הפעם האחרונה שאתה רושם כאן. אסור לתת כאן "קישור לאדם שגנב את היצירה". הסקרנות לא נותנת לך מנוח. תפנה לנוריס בפרטי. |תודה\ על תשומת הלב לכללי הפורום. הם כתובים בעמוד אליו תגיע אם תלחץ על המילים "אודות הפורום והנהלתו" למעלה בראש הפורום.

אדוני צודק . כי אסור לתת קישור לאדם שגנב אולי

תמונה . כי אולי הוא לא גנב ואז זה הוצאת דיבה . אבל למה אני מבקש ? . כי אין לו לפותח השירשור שום יצירה. שגנבו מימנו . אחרת הוא הייה שולח לי קישור בפרטי . ולראייה אף גולש לא התיחס לשאלה שלו בקשר לצו מניע ושהוא מבקש . כי זה שאלה לפי דעתי לא רצינית . אדון מנהל אני ישמור על כללי הפורום

לא עניינו של אדוני

מי רציני ומי לא רציני, איזו שאלה רצינית ואיזו לא. פותח השרשור לא חייב לאדוני שום תשובה בפרטי ולא חייב לשלוח לאדוני שום קובץ בדוא"ל ובינינו, גם אין שום סיבה שישלח. העובדה שאף אחד לא השיב לשאלה מסויימת אינה מוכיחה שום דבר, גם לא שהשאלה לא רצינית.

John the Savage

New member
דורון

אני חושב שהדרישה לשרשר שאלות צריכה להופיע במקום יותר בולט. לא בכל פורום קיים הנוהג לשרשר שאלות, כך שהרבה גולשים "חוטאים" באי-שרשור פשוט משום שהם אינם מודעים לדרישה הזו כאן. אולי כדאי לציין זאת באדום למעלה, או לפחות ב"אודות הפורום והנהלתו"?

אכן רצוי - טכנית בעייתי

בכלל כל האזור העליון עם סימן השאלה האדום בעייתי. אני אבדוק מול תפוז אם הבעיה אצלי או באתר ומה ניתן לעשות.

למעלה