לעו"ד ענבר היקרה,3 שאלות בנושא תאונת דרכים.

razoni

New member

לכבוד עו"ד ענבר שלום וברכה מספר שאלות קצרות ברשותך בנושא תאונת דרכים: 1-האם זה נכון שאפשר להגיש תביעה עד 7 שנים מיום התאונה? 2-מקרה התאונה כדלהלן: רכב נכנס ברכבו של חברי,בשעות הערב.שעתיים לאחר התאונה פינה חברי את עצמו לביה"ח והתלונן על כאבים.<ראש,צוואר, גב>.מצילומים שנעשו לא נמצאו שברים.חברי הופנה לפיזיותרפיה,וטיפל בכך במשך כחודש וחצי. לאור האמור לעיל,רציתי לדעת מניסיונך האישי,כמה כסף בד"כ אפשר להוציא מכזאת תביעה?<אני יודע שזה מאוד משתנה,אבל אם תוכלי לתת לי איזה שהוא טווח מחירים בעניין אודה לך מאוד.> 3-במקרה והוא החליט להגיש תביעה,כמה אחוזים נוהגים העו"ד לקחת בכזה מקרה?האם הוא צריך לשלם גם שכ"ט,מע"מ?<אני שואל את השאלה הזאת,כי זכור לי מקרה של ידיד,שסיכם עם עו"ד על אחוז מסויים,ולאחר מכן הוא עוד לקח לו מע"מ!!.> בתודה מראש שי

razoni

New member
עוד שאלה אחרונה שמאוד חשובה..

שכחתי לשאול עוד שאלה מאוד חשובה: הטיפול הפיוזתרפיה האחרון שחברי ביצע היה לפני חודש.מאז הטיפול האחרון ועד עכשיו חברי היה עסוק בהכנות לחתונתו,ולפני שבוע בדיוק הוא התחתן.האם חברי יכול כעת להמשיך בטיפולי הפיזיותרפיה?כלומר האם זה בסדר להמשיך בטיפולים חודש מאז הטיפול האחרון? האם התביעה תקבל את זה? האם זה לא ייראה מוזר? ושוב תודה

שלום רב, 1. כן. 2. יכול להתחיל מ1000 ש"ח ומעלה, זה הכי כללי שאפשר , לא יכולה לענות בלי שנתוני התיק הקונקרטיים לפניי. 3. 8% בפשרה לפני בית משפט, 11% בפשרה אחרי בית משפט, 13% בפסק דין של בית משפט. לשכ"ט כמובן שמתווסף מע"מ. בברכה,

למעלה