לעו"ד ציפורה גנן ויוסריאן

galro

New member
לעו"ד ציפורה גנן ויוסריאן

שורה תחתונה איך ניתן להעביר את התביעה הנ"ל לאזור ת"א מנתניה שלה אין שום קשר לפרשה או למקום מגורי או מיקום החברה איזו בקשה אני צריך להעביר ואיך מתבצעת הפרוצדורה?????

היה מותר להם להגיש את התביעה בנתניה

אבל, למרות זאת, אתה יכול לבקש מנשיא בית משפט השלום במחוז המרכז שיעביר את זה למקום אחר, לפי סעיף 49 בחוק בתי המשפט שאומר ככה: "(א) נשיא בית משפט השלום רשאי להורות שענין שהובא או שיש להביאו לפני בית משפט שלום במקום פלוני וטרם החל הדיון בו או שעניין שהוחלט בו על פסלות שופט, בין שהחל הדיון בו ובין שטרם החל הדיון בו, יהיה נידון בבית משפט אחר הנמצא באזור שיפוט שבו הוא מכהן כנשיא. (ב) החלטה כאמור בסעיף קטן (א) ניתנת לערעור לפני נשיא בית משפט מחוזי. (ג) בית המשפט שאליו הועבר ענין כאמור, לא יעבירנו עוד.". נראה לי שיותר קל לנסוע לנתניה מאשר לבקש ככה, אבל אפשר לנסות.

מ.ה.

New member
נתניה היא במחוז מרכז

ולא במחוז ת"א ועל כן על מנת להעביר את התביעה למחוז ת"א יש להגיש בקשה לנשיא בית המשפט העליון. אני מסכים עם יוסאריאן שיותר קל להגיע לנתניה.

אם אני הייתי מ.ה., אני חושב ש...

הייתי נוסע כמה עשרות קילומטרים בשביל זה.

ציפי ג

New member
היות ומ.ה. קבל ממני בילדות

די הרבה חיבוקים, מעורבים במכות ודחיפות, הוא מוותר על התענוג, ונשאר בחיק משפחתו האוהבת אי שם.

אני לא מעודכן במלוא מערכת היחסים ..

ולכן התשובות שלי ניתנות על סמך הערכות בלבד.

מ.ה.

New member
אפלטונית בלבד

אולם אני תוהה מדוע יוסאריאן היה נוסע עשרות ק.מ. לקבל חיבוק ואולי אני לא מצוי במלוא פרטי מערכות היחסים

ציפי ג

New member
ממ. עד מ. לא קם כמ.

מ הוא גבר המוכר לי שנים רבות, הגם שהוא צעיר ממני במעט, ועוזר לי רבות וגם לאשתך בעבר.

אביא

New member
למיטב זכרוני

הוא טרם סיים את הטיפול שהעברנו לו בקשר לנסיונה של רעיתי להנמע מלבוא ולקחתיני משדה התעופה

אביא

New member
אכן תיארתי לעצמי

משום מה שכחתי את שם נעורייך אגב נשאלת שאלה בפורום השני לברר לך את ההבדלים

מ.ה. ...

כמי שחש אליך הערכה רבה, בהיותך אחד מאלה ש(כנראה)קראו יותר פעמים ממני את מילכוד 22, אני תמה עליך שאתה אומר שאתה לא יודע למה אני הייתי נוסע עשרות ק"מ בשביל חיבוק. לא אמרתי שאני הייתי נוסע, אמרתי שאם הייתי מ.ה. הייתי נוסע. מהדברים של אביא, אני מבין שמדובר בקרבת משפחה מסויימת בינך לבין המנהלת (האחות הגדולה שעינה פקוחה?), ודווקא קרבה זו, היתה מצדיקה, לדעתי, נסיעה של עשרות ק"מ בשביל חיבוק, במיוחד אחרי שירות מילואים.

מ.ה.

New member
קראתי הרבה פעמים אך לא כפי שנטען

אכן מדובר באחותי הגדולה שניסתה להיות עם עין פקוחה.

למעלה