לעזאזל איתכם

frodo1

New member
לעזאזל איתכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשים טיפשים
איפה אתם
בגלל שאתם לא כותבים יותר בפורום נדב חושב לסגור אותו
למה אני בכלל כותב את ההודעה המחורבנת הזאת
במילא אף אחד לא נכנס לפה יותר אז אף אחד לא ידע על זה בכלל

Sapl

New member
אני באמת חושב לסגור את הפורום.

אם אני לא רואה התעוררות בשבועיים הקרובים; מייל לאפרת ונסגר הפורום. אני לא מתכוון להמשך לפרסם עד שנשמתי תצא ממני, ואני מבקש ממכם שתפרסמו, תביאו חברים, וכו'. ברגע שיהיו כאן 6 אנשים, אני בכלל יטרח להכין עידכון. עתיד הפורום בידיכם. תשקלו מה לעשות.

אוקיי שניכם תכנסו:../images/Emo41.gif

נועם: זו לא אשמתי שאני גם מנסה להחיות את הפורום (אתה באת מאוחר יותר ולא ראית) ואף אחד לא שם עליי, אני מקללת??? אתה חוצפן! ותפסיק ללקק לנדב ואנחנו לא חייבים לך כלום! וזה תפקיד המנהל לעשות את זה. נדב: שאני ניסיתי להחיות את הפורום כמעט לא שיתפת איתי פעולה- לא אשמתי! וכמו שכתבתי לנועם זה לא תפקידו לפתוח הודעות כאלה! ואם אין לך כוח, בסדר אבל אל תשלח שליחים ואל תשחק משחקים ותאיים עלינו שתסגור את הפורום, תסגור וזהו! אה וגם מאוד פוגע שאתה לא מחשיב אותי בפורום, עוד מימי דוד (אגב, איפה הוא?) שדיברת איתו כאילו הייתם רק שניכם בפורום ואני גם השתתפתי, והנה אתה עושה את זה עכשיו! מתחתך שרשור שלי! לא מספיק לך? מצטערת.

אה, עוד משהו לנדב../images/Emo41.gif

גם אתה לא נמצא פה בזמן האחרון והיחיד שפותח שרשורים זה נועם אז אל תגיד לו למצוא עוד שישה ילדים, גם אתה לדעתי צריך לעזור ולמצוא גם, זה תפקיד המנהל!!! אני הבאתי את תמי- שהיגבה כאן די הרבה פשוט האינטרנט שלה מקולקל ממה שאני יודעת. דוד הביא חבר שלו- הוא לא ממש הגיב אבל לפחות דוד טרח והביא. אז גם אתה וגם נועם צריכים להביא חברים. יום טוב לכם.

nadiwainer

New member
Sapl זה אני.../images/Emo42.gif

הוא לא מלקק- ואני מבקש- שפה תרבותית. אני פתחתי את מבצע הוררות הפורום שכלל בתוכו לא פחות ב-9 שרשורים בשבוע. מישהו הגיב? ממש לא. וגם, יש לך טעות בהבנת תפקידי המנהל. הוא לא צריך לדאוג לפורום יותר מאשר חברי הפורום. זה *גם* התפקיד שלכם! אז...בבקשה...

frodo1

New member
אף אחד מהחברים שלי לא מעריץ של

ג'קי צ'אן. אם היו לי חברים שמעריצים אותו הייתי מביא אותם!

היי חזרתי../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif

האינטרנט שלי היה מקולקל... וענבר אני כן יודעת מי זה ג'קי חחחח

frodo1

New member
סליחה

לא התכוונתי לקלל אף אחד, פשוט אני מעריץ שרוף של ג'קי צ'אן ואני ממש ממש לא רוצה שהפורום יסגר כי זה המקום היחיד שבו אני יכול לדבר עם אנשים על הכוכב שלי. סליחה אם נעלבת, לא התכוונתי. ד"א, למה אמרתי שאני מלקק לנדב?! מה עשיתי?! זה גם מעליב, את יודעת?!

../images/Emo41.gif

בסדר, אז מה? אתה ממש לא צריך לקלל... אתה יכול גם דרך האיסיקיו וסליחה. עכשיו אנחנו בתיקו

nadiwainer

New member
../images/Emo13.gif

HAPILY EVER AFTER... (או למי שלא הבין, "והם חיו באושר ועושר...")

charmedman

New member
לא יכולתי שלא לראות, אבל נדב../images/Emo57.gif

אל תסגור את הפורום, אני בטוח שהרבה היו רוצים שהוא ישאר.

למעלה