לעזאזל עם השכר-לימוד האלה!

tutiris

New member
לעזאזל עם השכר-לימוד האלה!

לפני חודש בערך הלכתי אליהם ווידאתי שאני לא חייבת כלום לאוניברסיטה (שילמתי את הכל מראש, אבל הם עשו מלא טעויות, ככה יצא ששילמתי בסוף איזה 3 פעמים. ונשאר לי משהו כמו 8 שקלים לשלם. אמרו לי שזה נחשב כלום ואני לא צריכה לעשות כלום). ביום שישי הגיע לי מכתב הביתה שאני צריכה לשלם 849.94 ש"ח. התשלום עד- 22.7.2008. המכתב נשלח מהאוניברסיטה (לפי החותמת של הדואר על המעטפה) ב- 23.7.2008 והגיע אליי יומיים אח"כ. אני מנסה להתקשר לשכר-לימוד ואין מענה בשום שלוחה! אני לא באוניברסיטה ואני לא אמורה להיות בזמן הקרוב, אבל הם אף פעם לא עונים לטלפונים... למישהו יש מושג אך אפשר להשיג אותם? אולי להתקשר דווקא לא בשעות הקבלה?

berta84

New member
במייל הכי טוב

תשלחי להם מכתב מפורט עם כל הטענות הם מיד יענו כמו איזה טאטאלה

berta84

New member
לקח לי זמן למצוא

כי מערכת מידע ושירותים לסטודנט לא ממש עבדה אצלי והוא כתוב שם אבל הנה: [email protected] גב' נורית יוניס-אני לא יודעת מהו התפקיד שלה בוודאות נראה לי שהיא מנהלת מדור שכ"ל אבל אני לא בטוחה

lironk25

New member
גם לי עשו אותו דבר

שלחו לי את יתרת שכר הלימוד לתשלום אחרון ב26.7,כשהמכתב נשלח ב24.7....(או משהו כזה..) בכל מקרה התאריך עבר.

tutiris

New member
ענו לי במייל שאני צריכה לשלם עד סוף החודש

הוסיפו לי נקודות זכות שלא ביקשתי, בגלל זה אני צריכה לשלם. 4 נקודות על התנדבות. שאלו אותי אם אני רוצה אותן ואמרתי שלא, אבל הוסיפו בכל זאת ועכשיו אני צריכה לשלם... אני מנסה לבטל את הנקודות.

למעלה