לעזאזל עם זה

המרחפת

New member
לעזאזל עם זה

אמא שלי נכנסה לחדר. דבר ראשון אמא שלי, שאף פעם לא מסוגלת לבשר בשורות שמבחינתה הן משמחות כמו בן אדם נורמלי, הודיעה לי שהתקשרו מהצבא -מה רצו? -באים לקחת אותך מחר (זה השלב שעדי קצת מלבינה. אם עשו את זה לקרוב משפחתה, גם לה זה יכול לקרות.) התקשרו להודיע שהתקבלתי לקורס חווי"ה. זה טוב, זו הייתה העדיפות הראשונה שלי. אני צריכה לבחור בין חודש יולי (עוד ארבעה שבועות) לבין חודש אפריל (תשעה חודשים!!!!) אם תסלחו לי, עוד לא חזרתי לנשום באופן סדיר.

Catty

New member
את את את את?

אימאל´ה זה מפחיד (מצטערת על איך שזה נשמע) אז זה שירות לאומי או שגייסו אותך למרות שאת כבדת שמיעה? ומה זה קורס חווי"ה? הכי חשוב תיהני ושמרי על עצמך!!!!!!!!!! אני מציעה לך לבחור חודש אפריל כדי לנוח לפני ממש. אבל גם יכול להיות גם נוח 4 שבועות. מה את בוחרת? אימא שלך באמת הודיעה לך את זה בצורה מאוד מפחידה... את יכולה להירגע. יש זמן. ויש לך עד אז המון חופשששששששש. ואז יהיו לך אחרי זה הרבה זכרונות. שמרי על עצמך.

המרחפת

New member
זה נשמע מפחיד

כי זה מאד מפחיד. אני התנדבתי, ומרגע שחתמתי על התנדבות, אני חיילת לכל דבר (כמעט). קורס חוי"ה זה חינוך וידיעת הארץ. הכוונה היא להעביר לחיילים טיולים והפעלות תרבות. ובאשר לזמן... אף אחד לא רוצה להתגייס במחזורים של מרץ- אפריל. לחכות עשרה חודשים לגיוס זה המון זמן, זה אומר להשתגע. כל החברים כבר מזמן בצבא, מדברים בשפה אחרת, את לבד ומטפסת על הקירות. כבר נסעת לחו"ל, כבר נמאס לך מהבטלה, לצאת מהבית זו לא ממש אטרקציה בימינו, העבודה משעממת אותך והתסכול עולה על גדותיו. ותראו, אנחנו רק בחודש דצמבר.... יש עוד ארבעה חודשים לשרוף. כשנמצאים לקראת סוף השרות, כל החברות כבר השתחררו, קרעו מעליהן את המדים ורק לך יש כמעט שנה לשרת. הו, זה כל כך הרבה זמן, וזמן כל כך משמעותי. עשרה חודשים זה כמו שנת לימודים. אף אחד לא בוחר להתגייס באפריל.

Catty

New member
את מאוד צודקת...

אז את מתגייסת בקרוב אח? ממש מגניב! אז תיהני!!!!!!! ותשמרי על עצמך...

orlyi

New member
היי דינה../images/Emo66.gif

האם את באה לקייצת? איך החופש?

Catty

New member
כבר שמעת על זה אח? ../images/Emo8.gif

טוב סתאם רשמתי את זה בפורום חח... ולא אור, איני באה לקייצת מכיוון שאשהה בחו"ל באותו זמן. מה איתכן?

עיצה שלי....

תתגייסי כמה שיותר מהר. אני, כשהתגייסתי, זה היה בספטמבר, התאריך הכי מוקדם. למה? כי את הרי רוצה לשרת בצבא. בשביל זה התנדבת. אז למה לדחות את התענוג? (ואגב, אני לא מתחרט על הגיוס ה"מוקדם". אני כבר שירתתי, בזמן שהחברים שלי ישבו בבית, בהו בטלויזיה, וטיפסו על הקירות.

המרחפת

New member
אני כבר בחרתי

לא הייתה כאן דילמה בכלל, עד אפריל אני אשתגע. ספטמבר זה לא הכי מוקדם... הגיוסים מתחילים ביולי. להתגייס בספטמבר זה פנטסטי. מה שכן, אני חושבת אם ללכת לקורס רייקי או לא.

לא הבנת מה שרשמתי.

התכוונתי, שכשאני ביקשתי להתגייס, הראיון שנערך איתי, לפני הגיוס, היה באוגוסט, וכבר לא יכלו לגייס אותי. אז גיוס ספטמבר היה הגיוס הראשון מאז הראיון. והקורס רייקי... זאת החלטה שלך, ונקווה שתבחרי נכון.

למרחפת

היי מה המצב? אז קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה. מישהי מהבסיס שלי שעשתה את הקורס הזה נהנתה. אבל שמעתי שהיו בנות שעשו את הקורס הזה וממש לא נהנו. אני לא מבינה למה את הולכת לקורס הזה? אין לך אפשרויות אחרות?? הכוונה לעשות קורס אחר?? אני ממליצה לך להתגייס כמה שיותר מוקדם.וזה ממש לא מעניין כמו שזה נשמע. אבל שיהיה זאת כבר בחירה שלך,אני לא אומר לך במה לבחור. יאללה בהצלחה יעל

המרחפת

New member
יעל

אני הולכת לקורס הזה כי ביקשתי להגיע אליו. אני מניחה שהן לא נהנו כי הן לא מתאימות לתפקיד.

למעלה