לעזאזל עם מערכת ההרשמה!

לעזאזל עם מערכת ההרשמה!

חזרתי עכשיו מהעבודה ורציתי להרשם לקורסי בחירה כללים (היום זה חלון הרישום שלי), והפלא ופלא המערכת הנכה שלהם לא עובדת. בהתחלה חשבתי (למרות שזה לא סביר כ"כ) שאולי הדפדפן שלי דפוק. הורדתי אופרה. ומסתבר שהמערכת שלהם ככ מפגרת שאפילו לא עולה באופרה. אז הורדתי פייר-פוקס, הפעם המערכת עולה אבל כמובן לא עובדת. נמאס! פשוט נמאס! מערכת רישום עם ככ הרבה באגים. ככ לא מסודרת וככ מפגרת שזה פשוט מעצבן! ושאלה: מה עכשיו אני יכול לעשות? איך ומתי אני יכול להרשם לקורסי בחירה כללים?

hilapi

New member
קודם כל,תנשום עמוק...

ע"פ אתר האוניברסיטה : "עבור כל תוכנית לימודים, בכל לילה, שלאחר מועד הרישום הראשון, (בין השעות 22 עד 6 למחרת) ועד סיום מועד השינויים, ניתן יהיה לבצע רישום לתוכנית הלימודים"...או בקיצור: הכל בסדר. לגבי עניין "המערכת לא עובדת"-האם הכוונה היא שאפילו מסך הכניסה ( שבו מכניסים את הסיסמה ) לא נפתח? או שהמערכת עולה ויש באג בעת הניסיון להירשם לקורסים? לדעתי כנראה מדובר בבאג רגעי.. אני משתמשת בדפדפן אינטרנט אקספלורר ובפעמים שנכנסתי למערכת לא היתה בעיה
. מה שכן,ביום שבו נרשמתי לאחד החוגים שלי ( לשני טרם נרשמתי ) היתה תקלה שנפתרה תוך כשעה ( במהלך התקלה המערכת עלתה אך לא היה ניתן להירשם לקורסים ). בשאר הפעמים כפי שציינתי לא היו בעיות מיוחדות...תנסה היום בלילה,עם הרבה סבלנות.

למעלה