לעזאזל

avital24

New member
לעזאזל../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

כנראה שאני אצטרך להחליף דירה , השותפה שלי הגזימה הפעם... צועקת עליי בטלפון למה הזמנתי טכנאי של הכבלים בלי להתייעץ איתה כאילו שאני הבן שלה או אמא שלה או לא יודעת מי - ממש עיצבן אותי החוסר טאקט ואיכפתיות האלה מה גם שדיברתי עם אמא שלי לפני יומיים עליי ועל האישפוז והיא אמרה משהו שאמא שלה אמרה.... "למה לא אמרת לי שגרה איתך מישהי שהייתה בבית משוגעים?" ועם כל הבלאגן שיש לי והחוסר יציבות בחיים לשמוע את ההערות ההרסניות האלו זה כבר יותר מדי ואני כל הזמן מרגישה אשמה , שאני לא בסדר ונראה לי בעצם שהבעיה היא שאני לא מעמידה אנשים במקום כשהם מתייחסים אליי לא יפה ואז זה כבר נהיה מכוער..... ואני חושבת לאיזה דירה אני אכנס עכשיו ואיך יהיה שם.... לעזאזל זה מעצבן אותי , ספגתי יותר מדי ושתקתי יותר מדי ואני שונאת להרגיש שיש מישהו מעליי שיכול לערער לי את הביטחון שגם ככה מעורער.... לשמוע דברים שליליים ולקבל אותם כאילו זו הבעיה שלך זה באמת מוגזם .... ואני לא יודעת אם אמא שלה באמת אמרה את זה או לא ? זה נראה מלוכלך בכל מקרה. אז אמרתי FUCK!!!

elirand2

New member
האמת היא..

האמת ברורה לכל עין שפויה האמת לא מתחבאת מאף אחד את פשוט מקבלת את החיים כמובן מאליו ואת בוחרת לחיות את הדברים השלילים שהחיים מציעים כמובן מאליו תפסיקי לחשוב מה אחרים עושים ומה הם אומרים את גורמת לעצמך המון כאב מיותר יש לך שם נהדר, שתמיד שאני שומע אותו עולה לי בדמיון פרח אדום ופורח את צריכה לאהוב את עצמך יותר ולהפסיק לחפש סיבות לדיכאון . יש אמת בליבי, והיא שבני אדם זה תופעה יש לנו ברירה אחת בכדי להתעורר עם חיוך כל בוקר אנו צריכים להתייחס לכלל בני האדם כתופעת טבע ! חד משמעית. בני אדם הם תופעה מדהימה לטוב ולרע זה לא משנה, ההסתכלות היא מה שחשוב אין צורך לאהוב אותם, אין צורך להסתכל עליהם יש צורך לחיות במחיצתם, ובמקרים מסוימים לתת, ובמצבים אחרים, לקבל מהם מה שהם יכולים לתת לנו . אין לנו צורך לכעוס, לשנוא, או להפגע. אבל האשלייה היא כל כך יצירתית, שהכל כלול בתוכה שצריך לאהוב גם את הצדדים הפחות "שמחים" שלה . בתקווה לעתיד ורוד ופורח. אוהב אותך מעומק הלב . סתם אחד

גריני

New member
אביטלוש!

ולאחר הקריזה, בתקווה שהכעס שלך קצת ירד, ואפשר עכשיו לשבת ולבחון את כל מה שקרה בצורה קצת יותר שקולה... אז הרי לך התובנה שלך-עצמך: "ונראה לי בעצם שהבעיה היא שאני לא מעמידה אנשים במקום כשהם מתייחסים אליי לא יפה". יקירתי, כל מה שקורה לך-לנו בחיים זה שיעורים... שיעורים... שיעורים... מעצבן אולי - אבל זו הסיבה שבגללה הגענו לכאן! להתמודד עם כל מיני גועל-נפש - ולצמוח משם. כל-כך אהוב עלי משפט משיר של גלי עטרי: "מתוך עולמות שבורים היא צומחת". נסי לצמוח, אביטל. להבין את השיעור שלך. למדי לאהוב ולכבד את עצמך, ודרשי יחס דומה מהסביבה! אדם שלא מכבד את עצמו נותן לאחרים "לרכב עליו". זוהי התורה כולה. שיהיה לך בקלות

LoveBeing

New member
אביטל יקרה שלי!!!!!

אני כל כך מצטער שלא ידעתי......... היה חשוב לך נורא שאני אבוא ואני הרגשתי שמשהו לא בסדר.. אבל לא יכלתי לבוא באותו ערב... ניסיתי להתקשר אליך למחרת. וגם כמה פעמים והייתי כבר ממש ליד הבית שלך... אולי תעברי לגור אפילו אצלי בבית :0) אבל לא יודע איך ההורים שלי יגיבו... אני רוצה שניפגש ונדבר... ואני בטוח שא' לא התכוונה........ בסדר? היא פשוט בלחץ בגלל החובות... וגם את עוזבת אותה ככה אז עוד יותר.. תחשבי גם על הצד שלה... וזה שאמא שלך חושבת מה שהיא חושבת- בעייה שלה! א' כבר בסדר גמור ואת יודעת את זה... ביי מתוקה שלי אני מתגעגע. באהבה, גיל :0)

avital24

New member
גיל מה המצב? ../images/Emo9.gif

אצלי הכול חצב אבל חוץ מזה בסדר ....

למעלה