מעתיקה מה שכתבת ומתייחסת לשם הנוחות
"קשה לי להתמודד עם ביקורת,בעיקר שהיא מגיעה בצורה כזו מרוכזת.אפילו שמדובר על מספר מאוד מצומצם של גולשים ואני יודעת שהשאר מרוצים. בעיקר מפריע לי כשזה קורה בפורום אופנועים בו אני מכירה אישית את האנשים ואולי מצפה מהם להפגין קצת יותר אנושיות..." *** הביקורת שמגיעה, צריך לקחת אותה בערבון מוגבל, הרי היא מגיעה מאנשים מתוסכלים, מאנשים שלא יודעים להעריך אנשים אחרים, מאנשים חסרי תרבות, מאנשים שלא יודעים לומר תודה ולהעריך - אז למה לתת לזה לפגוע בך? למה לתת לאנשים כאלה את היחס והכבוד שהם לא ראויים לו ולפגוע בך? נסי להסתכל עליהם מנקודת המבט שלי, אנשים שיודעים רק להעביר ביקורת, לא לתרום מעצמם, אנשים שכל מה שתעשי בשבילם לא מספיק - אז למה להפגע מאנשים כאלה? "אני לא מרימה ידיים.אני סופגת וסופגת וסופגת...אני אפילו לא מגיבה,כי ביקשתי שזה יהיה במסרים והם לא מכבדים את הבקשה שלי. אני יודעת שמדובר באנשים קטנים.ראיתי מה הם עושים לאחרים." *** את לא צריכה לספוג ואת גם לא צריכה לייחס לזה חשיבות, איך עושים את זה? משהו פוגע ומעליב אותך - למחוק את זה מעל גבי הפורום. כן גם את בת אדם, כן גם את ראויה לכבוד, כן גם את ראויה להערכה ולא לתת לזה להתנוסס מעל גבי הפורום כאילו זה בסדר וכאילו לא מפריע לך, אלא למחוק. פשוט למחוק ולשלוח מסר יבש ביותר, לא להשקיע יותר מדיי מחשבה או רגש בהודעה ששולחים לאנשים כאלה, משהו בסגנון "הודעתך נמחקה מהפורום כי עברה על נהלי תפוז". ישלחו לך הודעה/צעקה - "כל דבר את מוחקת", "את היחידה שמוחקת פה הודעות" וכו' - להעביר לתפוז להמשך הטיפול. "אני יודעת שיש לי כל הצדקה שבעולם למחוק ועדיין לא מסוגלת לעשות את זה." *** למה? למה כשאחרים מבקשים למחוק את כן מסוגלת ואילו למען עצמך את לא מסוגלת? יכולה להצביע על הנקודה ממנה זה מגיע? למה למען אחרים את יכולה להשתדל ולהענות להם ולמען עצמך לא? התחילי לפעול למען עצמך, מחקי הודעות שפוגעות בך, לא קשור שאת כן או לא מנהלת, הודעות פוגעות בך ואת בת אדם ואת ראויה ליחס של כבוד. "ברור לי שהכל נעוץ בי ובחוסר הביטחון שלי. לכן גם כתבתי-יתכן שזה לא המקום להיות בו אם זה רק מעודד את חוסר הביטחון שלי." האם ברגע שתעזבי את הניהול יהיה לך בטחון עצמי או בטחון עצמי מופרז? האם ברגע שלא תהיי כחולה אז לא ייפגעו בך? פוגעים בך כי נהנים לפגוע, כי יודעים שאת פגיעה ויש אנשים שזה הכיף שלהם (עצוב, אבל זה מה יש), וזה בכלל לא קשור באיזה צבע את בפורום. אפשר לפגוע בך גם בפורומים בניק שחור, אז מה תעשי? לא תכתבי בפורומים בכלל? האם לא תהיי פגיעה בגלל שהניק שלך יהיה בצבע שחור? הפגיעות שלך לא קשורה בצבע בו את מופיעה בפורום. למה לא להתחיל להתמודד עם הבעיה ולנסות לעזור לעצמך בדרכם של אחרים? ניסית את הדרך שלך והיא לא הצליחה? זה הזמן לנסות את דרכם של אחרים, כי אולי דווקא הדרך הזאת תצליח? אם בכל זאת תבחרי לעזוב את ניהול פורום אופנועים, זו החלטה שלך ואני בטוחה שהיא תבוא אחרי שיקול מכלול השיקולים, אך לפחות נסי דרך אחרת ותני לעצמך הזדמנות.
חמודה