לעזוב עבודה בגלל הבוס

born to be free

New member
לעזוב עבודה בגלל הבוס

היה לי יום די נוראי בעבודה, ונראה שזה מה שהעיר אותי בכזאת שעה. הבוס שלי הוא פשוט אדם חולה רוח. אין דרך אחרת לתאר, אדם אשר אם אתה עושה טעות קטנה בעבודה, או סתם הוא קם היום עם מצב רוח, הוא מוציא את הדברים מפרופורציות ומאיים בפיטורין. וזה ברור לי שזה לא אישי נגדי. כל עובד מקבל את ההודעה הזאת לפחות פעם בחודש. תלוי במפלס העצבים שלו. הנדבך שנוסף לזה הוא חוסר הטקט שלו (וזאת ממש הגדרה עדינה) במקום לבקר אדם בצורה עניינית במידה והוא לא מרוצה מעבודתו הוא מעיר הערות אישיות מעליבות ופוגעות. אז, אני מרוויחה די טוב החברה נחמדים מקום העבודה קרוב לבית אבל, החלטתי שכלו כל הקיצין ואני, מחפשת מקום אחר. לא - אני יודעת שגן עדן זה רק בשמים ובכל מקום עבודה יש בעיות אבל נראה לי שלהשאר בכזה מקום, זה לא בריא נפשית ופיסית.

החופש

אני מסתכל על הניק שבחרת וקורא את ההודעה שלך וברור לי שהשניים לא הולכים יחד. מה את יכול ללמוד על עצמך מהסיטואציה, מה את יכולה ללמוד על הגבולות שחשוב לך להציב בעולם, וכנראה שיש עוד שאלות שאולי ניתן ללמוד מכאן. אבל זאת כנראה כבר שיחה חדשה. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה שבת שלום אמיר דרור

קבלי תיקון

מצטער התכוונתי לומר בדיוק את ההיפך. הניק שלך הולך עם הצעד שנקטת, וברורות לי גם שתי הבחירות. שבוע טוב אמיר דרור

למעלה