לעזור להומואים להשתנות

מונשיין

New member
לעזור להומואים להשתנות

הח"כים הבלתי מכובדים של ש"ס, אלי ישי וניסים זאב, יצאו בהתבטאויות אומללות בגנות הומואיות ולסביות. מהדברים שנאמרו ניתן להבין שהומואיות הוא נתון משתנה, גם אם מחקרים מוכיחים שזוהי תופעה גנטית. לטענתם הומו הוא אדם חולה שרצוי וצריך לרפא אותו. הכפיה הדתית עושה צחוק מעצמה כשהיא כופה על אנשים בעלי נטיות הומואיות להינשא ולהקים משפחות, בניגוד לרצונם ורגשותיהם האמיתיים, רק מתוך פחד להיות מוקא מתוך החברה הפרימיטיבית שבה הם חיים ומכירים. באותה נשימה מטאטאים הדתיים ה"נאורים" אל מתחת לשטיח, מעשים נפשעים של ראשי ישיבות שאונסים וכופים את עצמם על נערים וילדים חסרי ישע, ובכך הם תורמים תרומה נכבדה לבלבול בזהות המינית של הילדים. אם מחקרים הוכיחו שהומו הוא נתון קבוע, גנטי, למה צריך להתערב במעשה הבריאה ולשנות את המצב? האם נסיונות לשנות מצב מסויים יביא בהחלט למצב "טוב" יותר? ח"כ זאב ניסים אומר שהמצב כרגע הוא בגדר אסון, שכך אי אפשר להקים מדינה יהודית דמוקרטית, כי ההומואים לא יכולים לבטא את היהדות שלהם. צריך ללמד את המטומטמים הדתיים האלה מה היא דמוקרטיה.

softy

New member
מהבחינה הזו כל הדתות

לא שונות זו מזו, הן כולן מוקיעות את התופעה למרות שהתופעה הזו נפוצה גם בקירבן ואפילו ביתר שאת. אני למשל מתייחסבשוויון נפש להומואיות, זה לא משמח אותי ולא מפריע לי, אני לא יתרחק או יתקרב למישהו רק בגלל היותו הומו, הוא יעניין אותי כאדם ותו לא. מהממסד הדתי אל תצפה לכלום, לא להכרה ולא לחיבוק, פשוט אין סיכוי.

מונשיין

New member
הדתות האחרות לא מענינות אותי

מה זאת אומרת אל תצפה לכלום מהממסד הדתי. אני הלא חי בתוך הממסד הזה, הממסד הזה קובע לי הרבה דברים הקשורים בחיים היומיים שלי. אם הדת לא מסוגלת לקבל אדם, רק כי הוא אדם, מה יועילו המצוות והתקנות והפרושים? בושה ותעודת עניות למדינה שמחזרת אחרי מפלגות דתיות עיוורות שמתנהגות על פי כללים של ימי הביניים.

yariv v v

New member
מצעד הגאווה?../images/Emo34.gif?

..לא---- מצעד התועבה. בעיניי זה מחליא

yariv v v

New member
חלקית, הדתיים צודקים דווקא

הומוסקסואליות אולי איננה מחלה,או מחלה נפשית, אבל בהחלט זאת סטייה. אפשר כמובן ליפות את זה ולעטוף את זה בכל מיני שטויות,אבל בשורה התחתונה זו חתיכת סטייה,שחבל-על-הזמן. דרכו של המין האנושי מאז ומתמיד היא גבר-אשה, מה גם שאלמלא כך, אין המשך קיום לאנושות.חד וחלק.זה לא אומר שהומוסקסואליות היא פשע או מחלת נפש, אבל בהחלט היא סטייה.מה לעשות. כל היתר זה כבר לא רלוונטי.(ולעזאזאל ה"נאורות")

ענבר.

New member
אין לי זמן וחשק לספור את כמות

הסטיות שירדו על העולם, ובכל זאת לא יוצאים כנגדן מעל במת הכנסת, ולא שומעים כנגדן התבטאויות מבזות כמו שהח"כים האלה מרשים לעצמם להתבטא. ה"סטיה" הזו היא נורמה משחר ההיסטוריה. אבל כמו כל דבר שלא נוח לנו, אנחנו נוהגים לדחוף אל מתחת לשטיח, או לנעול בארון.

yariv v v

New member
"הסטייה הזו היא נורמה"..חה חה חה

מכבסת מלים מטופשת.אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. בואי ואציג בפנייך עוד כמה "סטיות שהן נורמה" : 1.רצח על רקע חילול כבוד המשפחה.בהחלט התנהגות נורמטיבית בקרב מיגזרים מסוימים.(לא, לא בהרי החושך,דווקא לא כל כך רחוק מתל אביב הנאורה והליברלית) 2.כריתת הדגדגן אצל ילדות בנות 12 (אולי טעיתי קצת בגיל...) אז מה....מדובר בסטיות או בנורמות?... תלוי את מי שואלים,כמובן.למזלנו,עדיין,רוב בני האדם רואים בהומוסקסואליות ולסביות סטייה מהנורמה.ואני מדגיש:לא אמרתי מחלת נפש כמו שאומרים הדתיים-אמרתי סטייה, וכזו היא.

כל עוד אין אחד במדינה שיכול להקים

ממשלה בלי הדתיים לעולמים נהיה נתונים לכפייה. הסחטנות, השקרים, הגנבות, והמעשים שנחשבים"סטיה" - אצלם תמיד מוצאים פתרונות בכתובים וכו'.. מה שמותר לרבי ולחסידים אסור לנו כי הרי אנחנו החילוניים "פחות" יהודים מהם. כל חוקי הנישואין והזוגיות, חוקים מלפני מליוני שנים כמו עגינות, חליצה, ייבום וטקסים משפילים בעת גירושין עדיין לא פסו מהעולם החרדי למרות שכבר המציאו מעליות שבת ושעון שבת וכל מיני דברים שביום יום שלהם עוזר אבל להתקדם למאה שלנו ולהיות קצת מודרניים זה לא. בנושא ההומואיות אני בהחלט מצדיקה את מונשיין וחושבת שאין מקום לאף אחד דתי או חילוני להוקיע אנשים בגלל נטיותיהם המיניות. מה שבן אדם עושה עם אבריו זה עניינו הוא. וזה כולל את כולם .

yariv v v

New member
למרות שהוויכוח בינינו חסר תכלית

וגם אין פה כוונה (בטח לא לי) לשכנע,אני חושב שמדובר בסטייה.גבר וגבר/אשה ואשה הם מנוגדים לטבע האדם ולמין האנושי. ברור שאני מסכים עם פנה קוטה שבדלת אמותיו יכול כל אחד לעשות מה שהוא רוצה. אמרתי שבחלק מהדברים הדת צודקת ויש מה ללמוד ממנה.כתבתי קודם דתיים אבל התכוונתי הדת.הדתיים של היום בכלל לא מייצגים בעיניי את היהדות,בוודאי לא ש"ס ויתר העסקנים והפרזיטים. עדיף כבר ההומואים...
זהו מבחינתי בעניין הזה

ענבר.

New member
מה זה סטיה?

מי קבע מה זו סטיה? כל מה שהוא לא נורמטיבי הוא בגדר סטיה? ולא, ילדות בנות 14 לא צריכות ללדת, אבל זה עדיין לא אומר שלידה בגיל הזה זו סטיה, למרות שבאזורים מסויימים על פני הכדור הגדול, זהו בהחלט גיל בשל ללידה.

ענבר.

New member
מבלי להיכנס ל"עומקה" של פוליטיקה

אפשר ואפשר להקים ממשלה בלי המפלגות הדתיות. אפשר להושיב אותן על ספסלי האופוזיציה ולהגיד - דיינו.

למעלה