לעזעזל עם כל הגברים

tslilush

New member
לעזעזל עם כל הגברים

אוף, אני כזה בדאוון. יש לי חבר-הכי-טוב מדהים, כבר משהו כמו ארבע שנים. הוא אינטיליגנט באופן מפחיד, אותם ערכים, כימיה מדהימה. בזמן האחרון הדרדרה המערכת יחסים שלנו, ועשינו שיחה מהקשות להוציא הכל החוצה. מסתבר שהוא מאוהב בי כבר איזה שנתיים וזה הגורם העיקרי שהכול מת. אני משוגעת עליו, אבל כמובן שאני אתרחק ממנו עכשיו כמו א כדי שזה יצא לו מהראש. מצד אחד זה אדם שראה אותי ברגעים הכי משפילים, הכי רעים, הכי מטורפים וזה אולי מחמיא, אבל... זה כזה דפוק, מבינים? נו זה קרה לי ולהרבה בנות המון שידידים רוצים משהו מעבר לזה, אבל זה לא עלה לי בראש אפילו לגבינו, אנחנו כמו אחים לכול דבר כבר כמה שנים (מאז שהיינו בחטיבה לעזעזל) ולעולם הוא לא היה נבוך, הסתכל בי אחרת או משהו... ועכשיו שנינו מתגייסים וכנראה שהכול ילך לזבל?? אני מרגישה כזו מגעילה. אני לא יודעת למה אני כותבת את זה כאן, הוא בפורומים של תפוז אני מקווה שהוא לא יראה את זה. פשוט רציתי להגיד לכם, שסופית, אין אהבה אפלטונית.

SENUOR

New member
מה אני אשם!!!!!

שלעזאזל גם איתי.מאחל לך שהכל יסתדר בסוף.

tslilush

New member
למה? כי

אי אפשר ליצור קשר טוב איתכם בלי שמשהו מיני יהיה ברקע. אפילו היה לי ידיד טוב הומו (או כך לפחות חשבתי) וגם איתו היה סיפור דומה.

SENUOR

New member
יש לך סטיגמה לא נכונה על גברים

יש בעולמנו גברים גברים וזה שגבר מחפש מין זכותו וזה טבעי אבל איך מסיג אותו זה עניין אחר.עצתי אליך עשי חשבון נפש עם מי את מסתובבת

hero D

New member
חחח ממש "מיכאלה פה"...חחח

ויש אהבה אפלטונית...זה פשוט לוקח זמן....

מיטללל

New member
ההודעות של-

SANGUSUGA ו SENUOR נמחקו כי הם זרמו לכיוון שלא אהבתי. אתם יודעים שהדבר האחרון שאני עושה פה זה למחוק הודעות.. אבל בפורום לא יהיו התקפות אישיות. מעבר לכך, הדיון שהתחיל פה מתאים למסרים האישיים ולא לפורום (הוא מסיט את הדיון העיקרי לוויכוח ולא לנושא הראשי של כותבת ההודעה) תודה
ושיהיה יום קייצי.

SENUOR

New member
מיטללל

שלום לך ונעים מאד .אני לא עשיתי כלום ולא תקכפתי אף אחד.ועד עכשיו אני לא יודע מה הבחור רצה ממני ולמה עשה לי קבלת פנים כזאת.

מיטללל

New member
בלי עצות וכאלה

(אני אמורה לעוף מהבית מלפני 5 דקות) אני מסכימה איתך. מניסיון כואב שלי (בלהיות הצד האוהב והנאהב) וניסיון של חברים שלי.. אני חייבת לציין שזה תמיד קורה
ולרוב הידידות נ נהרסת... מישהו יכול לחשוב על מה אפשר לעשות כדי להציל את הידידות בזמן כזה? מישהו יכול לספר לנו על פעם שזה נקרה אחרת?

tslilush

New member
האמת היא שקרה לי אותו הדבר

עם ידיד אחר. היתה התרחקות בלתי מובנת כזאת וחברה משותפת שלנו היא זו שעלתה על זה שהוא פיתח רגשות כלפי, ופשוט נמאס לו להיות סביבי כי חלק מזה זה לשמוע על אחד שהייתי איתו באותה תקופה. הייתה מבוכה, היה מוזר, ואז לאט לאט (אנחנו מתראים יום יום), הכול חזר לקדמותו. כנראה עבר לו, דיכא את זה או משהו. אבל אז זה שונה כי רק התחלנו להכיר וזה היה סתם קראש חולף, לפי מה שהוא אומר היום.

השאלה היא איך את מסתכלת על זה..

כי מזווית ראיה מסויימת הוא היה מניפולטיבי, כי הוא ניסה לעשות עליך טכניקות במקום להיות כנה. למשל טכניקה אחת יכולה להיות "אני אהיה ידיד שלה ונחמד אליה וככה לאט לאט היא תראה כמה אני טוב אליה ומתחשב ונחמד ועוזר ומייעץ ואז היא תתאהב בי". ואז כשהוא רואה שזה לא עובד, הוא חושף את הרגשות והכל גם בתקווה שזה יגרום לך להבין ולהתאהב בו. זה לא להיות כנה, זה להיות מניפולטיבי.. אפילו אם הוא עושה את זה אוטומטית בלי לתכנן את זה. אז ממה בדיוק נמאס? מגברים? או מזה שלא כנים איתך?

??!!(פעם שניה שאני רושם כותרת כזאת)

הוא היה מניפולטיבי? מה? את יודעת, יש שלבים מסוימים לפני שבן מחליט שהוא רוצה להיות חבר של מישהי (בניגוד לבן שמחליט שבא לו על מישהי שזה החלטה של כמה שניות, ותלוי בזוית האור על האובייקטית), זה לא תמיד מתחיל ממשהו מיני. לפעמים החברים טובים נהיים חברים הכי טובים לא כי מישהו מהם רוצו משהו מיני. אלא כי הם פשוט מתאימים - צוחקים מאותם בדיחות, מתעניינים באותם הדברים וכו. אין שום קשר בין השניים. אבל, מה שכן, כשאתה בקשר ידידות ארוכים עם מישהי, אז כן, אתה מתאהב, ולפעמים הצד השני לא. ומשהו אחד אני לא מבין בהודעה שלך (וכשאני חושב על זה, של רוב הבנות כאן) אתן יוצאות מנקודת הנחה שכל הבנים זונות , וכל מה שהם חושבים עליו זה איך לזיין כמה שיותר מהר. הפתעה: לא כולנו ככה, ולא כולנו מזיינים וזורקים, ולא כולנו מאצ'וים... צאו מהסרט, ככה אתן רק מפספסות את אלה שבאמת אוהבים אותכן בגלל מה שאתן, ולא בגלל איך שאתן נראות. מנסיון העבר, לפני שאתן בורחות או מקטלגות, תעשו נסיון (אמיתי) להבין על פי מה הצד השני בוחן אותכן, 90 אחוז מהבנים יכשלו במבחן הזה, אבל עדיף שאת האחד מה 10 אחוז לא תפספסו.

tslilush

New member
שמעו שניכם, אני לא יודעת

למה ברחתי לסקסיזם, כנראה שרציתי להוציא את הכעס לאיזשהו כיוון. וזהו שכן, אנחנו כאלה קרובים. עברנו כול כך הרבה בארבע שנים, אך אחד לא ראה אותי כמוהו.. וזהו שאני מכירה אותו לדעת שזה לא מיני, וזה כן אמיתי והוכל. אני פשוט מבואסת מזה כול כך... הוא התאהב איפשהו ואני לא. ואני כועסת על עצמי שלא שמתי לב או משהו. כי אז הייתי מבהירה לו, הייתה המבוכה הזו תקופה והכול היה עובר בלי שהרגשות שלו היו... שוקעים, מתפתחים סתם. הוא לא הראה לי בשום דרך והוא לא רמז ו... אני פשוט מטורפת עליו, אבל אני לא.. בחיים לא. הוא מתגייס עוד חודש, הכל ישתנה. יצאנו כול החבר'ה והוא בקושי הסתכל לכיוון שלי, והכל כול כך מוזר. אני לא רוצה לאבד אותו וזה מה שיקרה. למה כעסתי על גברים בכלל? אולי כי זה קרה לי עם כול ידיד טוב שהיה לי בערך, אבל תמיד זה עבר ועם הזמן הכול הסתדר... וזהו שזה לא מסתדר. הוא אמר שזה הולך אצלו כבר איזה שנתים, איך אוכלים דבר כזה. זהו שאני אמורה להיות מוחמאת או משהו, כי הוא בערך קורא אותי יותר מעצמי, אבל אני מרגישה על הפנים.

למעלה