לעזרא

גריני

New member
לעזרא

אני לא מכירה אותך וגם לא את משתתפי הפורום האחרים. אבל אני קוראת מה שקורה כאן ביומיים-שלושה האחרונים והלב שלי פשוט נחמץ!!! לא מבינה מהם מניעיך, למה אתה מתעקש להתעלל בפורום הזה? אתה מנסה לחנך את כל העולם? אם כן - אז מי אתה שתחנך אחרים? ואולי גישת האחרים היא "נכונה" יותר מזו שלך? ובכל מקרה: אנשים כאן מוצאים נחמה כלשהי למחאובם הגדול. מה איכפת לך אם הם מרבים להשתמש ב"יקר", יקרה, נפלא, נפלאה וכו´. למה, לעזאזל זה מפריע לך??? ואם בדרך כלשהי ההודעות שלי, שניסו לפייס ולהרגיע, תרמו ליצירת תחושת "עידוד" אצלך והביאו להגברת התופעה המכוערת הזו, אז אני מוכנה ליפול לרגלי כל אחד ואחת מהקוראים והכותבים בפורום זה, ולבקש את סליחתם מעומק ליבי!!!!!!!!!!!!!!!! הגעתי לכאן לפורום לפני זמן מה, לא מתוך כאב אישי, אלא מתוך "סקרנות" (הפורום הופיע ברשימת המומלצים של תפוז). הצצתי ו"נפגעתי". נשארתי כאן, מגיעה יום יום לבדוק מה כתבו, כי מצאתי כאן חלקת אלוהים קטנה, של אנשים רגישים מאין כמותם. מצאתי כאן כמות בלתי נגמרת של אהבה! אכפתיות! רגישות! דברים מסוג זה, שאני מתקשה למצוא בעולם הקר והמנוכר - היומיומי שכולנו מכירים. התחברתי לרגשות הנפלאים האלה. ואתה, עזרא, מסתובב כאן כמו פיל בחנות חרסינה. זורק בליסטראות. כמו ילד קטן שסובל מחוסר תשומת לב והחליט לזרוק כאן פצצת סירחון. ואני שואלת אותך ל מ ה ? ? ? מה עשו לך האנשים כאן שכך אתה סותם את פיותיהם? הלוא ההודעות הרגישות והכואבות נעלמו מכאן לאחרונה - בגללך!!! אני מניחה שיש מי שחושב 3 פעמים לפני ששולח לכאן הודעה, כי לא רוצה לקבל את תגובותיך המתפרעות! אני פונה אליך בבקשה גדולה!! תתבגר כבר! תפסיק את ההשתוללות הזו! זה ממש לא מתאים לאדם ברמתך ובהשכלתך! אתה יכול לתרום כאן כ"כ הרבה!!! יש לך יכולת ניתוח מרשימה. יכולת כתיבה נהדרת. למה שלא תפנה את הדברים לכיוון החיובי ותמצא דרך לחזק אחרים במקום ללעוג להם ולהשפיל אותם? נסה את זה פעם, אני בטוחה שגם אתה תרוויח מזה. שולחת לך המון אור!

amore

New member
אני ממש מזועזע

מציד המכשפות שמתנהל מעל מסך זה.חבורה שלמה שעד לפני זמן לא רב בקושי באה לידי ביטוי בפורום יוצאת נחרץ כנגד חבר מאד וותיק בפורום שעבר עם הפורום זמנים טובים ורעים וכשהפורום הפך להיות מוממלץ זה היה גם בזכותו. מדובר באדם רגיש מאד שכל מטרתו היא לגרום לטוב ודוקא בגלל רגישותו הרבה באות הדגובות הקשות כשדבריו מתפרשים שלא כהלכה.(שחשוב מאד לדעת לקרוא בין השורות כדי לרדת לעומקם של דברים.) עד לא מזמן,אחת מהצד,תהילה,מיכל בר ועוד מספר של נשמות טובות שידעו להתמודד ולהעמיד במקום כשהיה צורך,אולם זה נעשה בצורה יפה ובפנים מאירות ואף אחד לא נפגע. אני כבר תקופה די ארוכה בפורום ואיני זוכר ירידה לרמה כל כך נמוכה. ממש כואב לי הלב לראות לאן הדרדרו הדברים ללא כל סיבה חריגה שלא היתה מוכרת קודם לכן. אז כדי שהפורום יחזור למהותו המקורית כאתר עליה לרגל לכל הכואבים באשר הם(לידיעתכם,בעקבות פרסום האתר שלי בפורום ביקרו באתר 106 איש תארו לעצמכם כמה עינים אלמות עוקבות אחר המתרחש בפורום!!!!!) בואו נצא מכהות החושים שאפפה אותנו ונחזור להיות אנשים סבלנים, סובלנים,ורגישים למצוקות הזולת יהיו אשר יהיו.

דוקא אתה אמור

שקבלת כאן טונות של אמפטיה... לא מסוגל לתת את אותה אמפטיה למשתתפים... מאיפה אתה מכיר את "החבר המאד ותיק"? לעומת אותם 106 חבריך שקוראים את ההודעות...יש רבים ...רבים מאד השייכים למשפחת השכול שנעלמו מכאן בגלל החבר שלך. אני מכירה אותו לאורך כל הדרך. אין זו הפעם הראשונה שהוא עושה בלאגן. והרבה ותיקים שהיו חברי הפורום הזה נעלמו בגללו. קבלנו אותו כחבר שווה, שיתפנו אותו בפמגשים, אנחנו מכירים אותו פיזית. כך שאנא, לפני שאתה מטיף לנו כיצד להתנהג, חשוב שלוש פעמים. ואל תשכח אף לרגע...זהו פורום של אנשים שאיבדו את היקר להם מכל. כל אחד מוזמן לבוא לפה, אבל עם יראת כבוד.

amore

New member
הלן יקרה,אינני שוכח,לעולם לא אשכח

את כל אלה שבימי מצוקה עזרו ותמכו בי ובאשתי בעיקר מיכל בר ואחת מהצד שכאשר אני מזכיר את שמן עולים דמויות של מלאכים בעיני וגם עזרא היה בין התומכים ועשה זאת בצורה מאד יפה. התקופה הזאת היא בלתי נשכחת ומאד מאד הייתי רוצה שהפורום יתפקד כלפי הנזקקים לו,כפי שהוא עזר לנו ויהיה קשוב ופתוח לכל מי שזקוק לו. לקבל כל אחד בלי לבקר אותו.רק לנסות לעזור,כל אחד לפי יכולתו יתרום את תרומתו לפורום. ואם כך ננהג ואם נתרכז בעזרא לזולת,כאשר בכוחנו לעזור,נראה ברכה בעמלנו.

למעלה