לעחזיר את אדם

כיתות ז

New member
לעחזיר את אדם

להחזיר את אדם קבלי אדם הישוב מידרדר עז יאללה שאדם יבוא יעשה מהישוב נורמלי לא משהמם ועד למה פיתרתם את אדם הוא עזר לישוב

ronpel

New member
לפעמים צריך להחליף

כיתות ז שלום ( או מי מתיימר לעמוד בשמם) אכן אדם היה שותף בהקמת תנועת הנוער ותרם רבות לילדי הישוב. לצערנו הגענו למסקנה שכדי להמשיך בתנופה יש צורך ברענון הכוחות וגייסנו רכזת חדשה בשם זמר שאני בטוח שתמשיך במשימה במרץ (תתחיל לעבוד בשבוע הבא.) אני מבקש את עזרת כולכם כדי שהיא תתאקלם מהר ותוכלו לחדש את הפעילות לכל שכבות הגילאיים . בשעה טובה התחילו גם הטרקטורים לעבוד בשטח שברחוב היער ונקים שם במהרה מתחם שכולו מיועד לפעילות הילדים והנוער. חשוב מהכל הוא גיוס הילדים וקבלת עזרת ההורים כדי לחדש את הפעילות בהקדם האפשרי רונן

כיתות ז

New member
לרונן

אתה צודק אבל תיהיה לנו ויעשו לנו מגרש כאני חברים שלי הקמנו קבוצה וקואים לה מכבי כפר האורנים והמעמנים שלנו עם יוני ואסף שעם בגיל 17 ועם יודעים שיהיה לנו משחקים יש בשנה הבעה ליגה לשכונות אבל אין לנו מיגרש עז בבקשה אני וכיתות ז עם אתם יכולים לעשות מיגרש כאנחנו רוצים לייצג את הישוב ושתיהיה על המפה ושיקירו אותה עז אתם יכולים

ronpel

New member
ללחוץ על המועצה ומשרד החינוך

שלום לכולכם גם לי מאד כואב נושא המגרש. אני חובב כדורגל כמוכם ורוצה גם לשחק בימי שישי. אתמול הייתי שלוש שעות אצל ראש המועצה בדיוק על הנושאים האלה . בקשתי שיפנו למשרד החינוך כדי שכבר בשלב הראשון של הקמת בית הספר נקבל את המגרש ולא נמתין לשלב השני. חשוב שגם אתם הילדים תפנו אליו במכתב ותסבירו את המצוקה. אני מציע שנפגש ונכין מכתב ביחד ונשלח בשם כולכם. אני יכול להפגש כמעט כל בוקר לפני העבודה . תתקשרו אלי 054946385 ונקבע. שבת שלום רונן

כיתות ז

New member
בעזרת השם

בעזרת השם תיהיה מגרש כדורגל ושנייצג את הישוב שלא יראה מימתר את חיפה ות"א

כיתות ז

New member
לרונן תודה

תודה רבה לך אנחנו אני וחברים שלי נקבא ונתקשר אתה עזרתה לכולנו אתה ולארי תודה רבה שיהיה לכולם יום משובח ממתן והחברים

למעלה