לעידודו הלוחם...

לעידודו הלוחם...

לעולם אל תחשוף את שמו של לוחם, כי יש לוחמים (רובם) שאינם ששים שידעו עליהם שהם לוחמים. עכשיו - אין לי מושג אם אתה צודק או לא (יכול להיות בכלל שמה שכתבת זה שטויות), אבל ליתר בטחון מחקתי. שלך בן

deep ocean

New member
בן בן :)

ראית את ההודעות ששאלתי לגבי מפגש של חברי הפורום הזה? לדעתך זה משהו לא רצוי, ובגלל זה לא הגבת?

ומה בקשר לזה של הפורום השני?

הייתכן איחוד? ולמה אני כותבת כאן על משהו שצריך להיות שם? ולמה כל השאלות שנשאלות בכלל לא מקבלות הסברים? תגובות. ומיכלוש.. לא יודעת אם סידרת את החדר.. אבל לי לוקח ימים עד שאני עושה זאת.. התקפתי לכאן לראשון? אם בא לך? לסדר את החדר, ואני אפילו אתן לך חיבוק

deep ocean

New member
וואלה

אפשר להיפגש שני הפורומים ביחד!! מגניב טוב זה תלוי בבן ובגיל הם יחליטו בכל אופן הקטע עם החדר/מבחנים/עבודות הוא כזה אני צריכה מוזה אני יכולה פתאום להיכנס למוזה וזה יכול לקרות לי בדיוק לפני שאני אצטרך לצאת מהבית כאשר המוזה נוחתת עלי אני נכנסת לזה ומסוגלת לסיים את הכל מאד מהר!! ככה הייתי עושה עבודות בלימודים הייתי יושבת ימים שלמים בלי לעשות כלום ומחכה שהמוזה תנחות עלי לפעמים היא היתה נוחתת שבוע לפני מועד ההגשה ולפעמים יומיים לפני :) אבל ברגע שהיא נוחתת שום דבר ואף אחד לא יכול להוציא אותי ממנה...... :) אולי אני אנסה להיכנס אליה..... אבל אי אפשר בכוח או שהיא באה או שלא ככה זה בחיים! :) חהחה חיבוק גדול!!

למטבל ימי ולקיפודת ים היקרות!!!

אז ככה... לא הגבתי על ההודעה/ות, כי לא הספקתי... (ע"ע ניהול זמן) מותר?!?!?!?!? אז לא, לא חשבתי שזה רעיון גרוע ובגלל זה לא הגבתי... למעשה, עד לרגע זה ממש, לא ראיתי עדיין את ההודעה שאליה את מתכוונת... אבל בטח עוד מעט אני אגיע לשם. לגבי מפגש פורום משותף... רק מלה אחת יש לי להגיד על כך: וואו! בעצם, יש לי להגיד עוד כמה מלים: 1. אני בעד, בטח, ועוד איך!!! 2. קדימה, לארגן!!! 3. מה פתאום תלוי בי ובגיל גיל? אתם / כולם אנשים חופשיים ויכולים לעשות מה שרוצים!!! שלכן באהבה רבה מאוד (!!!!!!) בן

היי בן הבנתי ואני מצטער........

ששחתי שישנם אנשים שלא רוצים שיחשפו את שמם האמיתי, אז שוב התנצלותי לכל חברי הפורום ולמנהל הפורום בן. ביי, עידודודו הלוחם

למעלה