לעידן

golden angel

New member
לעידן

אתם מכירים את זה שאתם מנסים לשלוח למשהו תמונה באייסיקיו.. וזה לא מצליח???.... אז החלטתי לשים אותה פה.... זה אני ציירתי... אל תכעסו שאני שם את זה פה רק בשביל שהוא יראה... חפיף... ^_^

*GormE*

New member
נ.ש.

או ניצול שירשור הקורס התחיל ואני לא ישנה בגרוש, רק שאני חוזרת הביתה (וגם אז אי אפשר לצאת כל כך כי אני לומדת כל הזמן לבחנים של תחילת השבוע) אבל אני לפחות מציירת מלא בשיעורים, כמו בימים הטובים! אז לפני שבוע הספקתי עוד להתאמן קצת בפוטושופ ואם זה כבר על המחשב ואם אני כבר פה :) תיהנו, שבוע הבא אני מתחילה להזריק!!!

ailag

New member
וואו

אהבתי. למרות שעל הצללה וזויות קצת קשה לי לבקר :)

Scum Bunny

New member
אפשר הצעה?

משהו באופן הצביעה של ה-highlights בשיער מפריע לי. זה לא קונסיסטנטי עם סגנון הציור. לדעתי, צביעה של ציור בסגנון מאנגה צריכה להתאים סגנון הציור עצמו, כלומר להיות אחידה ומדויקת ולא "ידנית" (כלומר שרואים בה משיכות "מכחול"). אני חושב שהשיער ייראה יותר טוב אם תעשי את החלקים הלבנים בשיער אחידים יותר, כלומר או פשוט פס עבה מזוגזג או גלי בצבע לבן בשיער, או אותו דבר אבל עם גרדיאנט (בין הלבן של הפס לשחור של שאר השיער). נראה לי שזה ייראה יותר טוב מפסים רבים באורך לא אחיד בעזרת כלי מברשת ידני. אבל זה רק הצעה. שום דבר מחייב.

למעלה