לעיון ההודעה מתחת "מאמר לפורים"

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
מאמר לפורים

המאמר הזה רציני כמו התקף לב אבל צורת ההצגה של הנושא מבדחת, והוא נוגע לנו כי הוא על תסמונת המעי הרגיז, והשפעתה גם על אנשים שלא סובלים מתסמונת התשישות הכרונית ומפיברומיאלגיה. הוא מועתק ממגאזין מעולה שקוראים לו 42 מעלות ומפורסם כאן אחרי שקבלתי לכך אישור טלפוני מבחורה נחמדה בשם קרן, בתנאי שאשלח לה קישור להודעה זו. אז מאחר והיא תראה את זה ואולי תעביר לצוות שלהם אני שמח לתת להם כבוד על המגאזין המעולה גם מבחינת התוכן וגם מבחינת הגראפיקה.

sarche

New member
הטקסט כתוב בדף לרוחב- מקשה מאד

על הקריאה שלו! אפשר לסדר את זה כך שניתן יהיה לקרוא בלי לגלול ימינה ושמאלה?

daud

New member
אני אשלח גם מסמך וורד

אם אין לך סבלנות אז את יכולה להעתיק את המסמך ולהדביק אותו כקובץ וורד אצלך במחשב
ו תודה על איתור התקלה של תפוז מה דעתך על הפיתרון הפקרוויזורי ?

daud

New member
ה"מאמר לפורים"בפורמאט וורד.

למי שנוח יותר פורמאט וורד אז אני מצרף עותק מעט יותר "מעוצב"

yifatic

New member
דייב- העיתון יצא לפני חודש!

מי מעדכן אותך? חילקו אותו בחד"כ שלי- חשבתי שיהיה משהו מעניין לקרוא אבל לא. מגזין מעולה? דייב- זה בגלל התמונות הלא לבושות בגליון הספציפי הזה?...

my last sony0

New member
מאיפה הגרלת את השם דייב ?../images/Emo41.gif

ב"ה לא חסר לו שמות . אבל מה כמה שהבןאדם יותר אפס ככה יש לו יותר שמות. ולגבי מגזין מעולה - גם נייר טואלט זה מגזין מעולה אצלו. אז בבקשה לא לקחת ברצינות את פליטות הפה שלו שזה סתם קישקוש בלבוש של אחד שכל מילה שניה שלו זה בירבור.

daud

New member
אני יודע שהוא מלפני חודש....

שמרתי אותו במיוחד לפורים ו חוץ מזה אני ממש אוהב את המגאזין הזה ו אם אנחנו בעניין של מה שעניין אותי בו אז זו הכתבה על יפן
חוצמ"ז תגידי לי איפה מחלקים אותו חינם אולי אני אלך לקחת את הגיליון החדש שיצא
)

my last sony0

New member
בקיצור שמרת לפורים../images/Emo41.gif

בגלל התמונות של הבחורות הכמעט ערומות שם. אני לא יודע איפה מחלקים את המגזין חינם אבל אני יכול לשלוח אותך למקום איפה שמחלקים פלייבוי חינם. מעונין - שלח לי מייל

למעלה