לעיונכם - נחשים רבים בפארק החדש של כפ"ס

שחיין

New member
לעיונכם - נחשים רבים בפארק החדש של כפ"ס

http://rotter.net/forum/scoops1/8613.shtml

HyperViper

New member
מעניין אולי זה הזמן ללכת לבקר שם בפעם הראשונה

כבר הרבה זמן שלא ראיתי נחש בגבולות כפ"ס

naja

New member
הסיפור נשמע מוכר.....

בשבת קראו לי לאיזור הזה. מישהו טען שהוא ראה "5-6 נחשים גדולים". כשהגעתי זה הפך ל "3-4". הוא צילם זוג צפעים, כנראה בחיזור(אם כי איכות התמונות היתה ירודה ויתכן שמדובר בשני זכרים). מאוחר יותר הוא צילם אחד נוסף(לדעתי אחד מהזוג) בקירבת ערימה של לוחות אבן והוא סיפר שמהערמה יצא אחד נוסף לכיוון ערימת גרוטאות עצומה. אחרי שעה של פינוי לוחות האבן, הרמתי את האחרון(זה תמיד האחרון) ותחתיו ישב צפע בוגר. את הצפע השני לא טרחתי לחפש מאחר וערמת הגרוטאות שם הייתה לא נגישה. בקיצור, אם זה הסיפור הזה, ניתן כמובן להתעלם ממה שצוטט כביכול בשמי(כרגיל, עיתונות במיטבה).

naja

New member
לא ראיתי את התמונה.

והאמת,לא ידעתי שהתפרסמה כתבה. אני אנסה למצא מחר את העיתון. אם זה אני, אני מאוד מקווה מאוד שלא "ציטטו" אותי. בכל מקרה, אם מדובר במישהו שנראה ממש ממש טוב, אז כנראה שזה אני בתמונה......

HyperViper

New member
דווקא כן ציטטו :)

מה אתה אומר להם לפנות משם את הפסולת? אתה רוצה שתגמר לך הפרנסה? :)

naja

New member
../images/Emo12.gif

איך ציטטו אם אף אחד ממערכת העיתון לא דיבר איתי? המקומונים האלה עוברים על האתיקה עיתונאית כל פעם מחדש. ממש חוצפה. אני מקווה שלא שתלו שם יותר מידי "פנינים" של תושבים מבוהלים ויחסו את הדברים האלה אלי.

ציטטו וגם כתוב שם:

שבגלל שהעירייה לא רוצה לשים שם שלט "סכנה נחשים" הבחור שצלצל למוקד שם שם שלט בעצמו עם תמונה של הלוכד (
) והנחש
למען יראו ויראו... אז, כנראה שאתה מפורסם! תקווה שהוא לא מתכנן לך גם שלט חוצות

naja

New member
כתבה משעשעת.....

רשמו שם משהו כמו-" היו שם 3 נחשי צפע, אחד מהם ארסי"......

HyperViper

New member
הכתבה

ממש טיפשית, המשפט "במקום נמצאו 3 נחשי צפע, אחד מהם ארסי" זה המשפט הראשון בכתבה! פשוט לא יאומן... מה הטעם בכלל לקרוא עיתונים ולראות טלביזיה בימינו? אם אתה מתעלם מהעובדה של פוליטיקה פנימית שבה משנים עובדות בכוונה תחילה יש את העובדה שהכתב לרוב לא מבין כלום בנושא שעליו הוא כותב וזה פשוט שטויות מוחלטות! הכתבת לא יכלה שניה להיכנס לויקיפדיה וללמוד 5 דקות לפני שהיא כותבת את כל השטויות האלו?

naja

New member
למה ויקיפדיה?

היא יכלה להרים טלפון ולקבל את כל הפרטים. אבל כנראה שסיפורים והמצאות תמיד נשמעים יותר טוב ובשורה התחתונה, זה מה שמביא רייטינג לעיתון.......

למעלה