לעיונכם

מעיין©

New member
../images/Emo26.gif

הייתי חייבת להגיב, נורא עצבנה אותי הגישה הזו...
אני מבקשת מכל מי שרוצה להגיב, לעשות זאת בצורה נאותה. אנחנו לא רוצים שעוד יגידו שאנחנו פורום לא מחונך

Dizen

New member
../images/Emo4.gif

לא אהבתי בכלל. אבל חייבת לציין כמה דברים:
זאת ממש לא גישה נפוצה. כלומר, רוב האנשים שאני דיברתי איתם חושבים בדיוק להיפך: שפטור זה משהו שצריך לשאוף אליו, ואם זה במקרה גם בא מסיבה מוצדקת, אז בכלל מצוין.
הבחור קצת חצוף, כי להביע דיעות כאלה בלי להיות במצב הזה זה לא במקום. אני תוהה איך הוא היה מגיב עם צה"ל היה מעיף אותו לכל הרוחות (או נותן לו תחושה כזאת, for that matter)
(עוברת לפסים קצת יותר כלליים)- נכון, מי שקיבל פטור מסיבות מוצדקות לא חייב לעשות כלום. לא שירות לאומי, לא התנדבות, שום דבר. אפשר להמשיך בחיים וזה לגיטימי ובסדר ומותר. ובכל זאת... אני (באופן אישי, כן?) אעריך יותר בן אדם שכן בחר לעשות משהו עם עצמו. וה"משהו" הזה לא חייב להיות משהו מהערוצים המקובלים, אפילו התנדבות באיזה מתנ"ס זה "משהו".
התפלספות זה טוב

Dawson girl

New member
הוא אידיוט, וזהו.

מי אתה בכלל שתקבע אם היא כשירה או לא לשרת בצבא או לא? כן, אם היא מקבלת פטור זה אומר שהיא פרזיטית שלא רוצה לשרת, ולא שחלילה יש לה בעיות רפואיות שמונעות את זה ממנה
אידיוט חוצפן שבטוח שהוא יודע הכל.. אבל אני מודה שכמו דיזן, גמני אעריך יותר מי שבוחר לשרת למען המדינה שלו, בין אם זה שירות צבאי או שירות לאומי (לשניהם יש אותו משקל בעיני, שניהם הרי מהווים תרומה). עצם הבחירה בזה היא שעושה את האדם שווה יותר לדעתי..

למעלה