מצד אחד הייתי אומר שאין סיכוי כי הציצי שלה פשוט גדול מידי ומכוער, אף אחד לא ירצה להביא את הציצי שלו למצב כזה. אבל מצד שני מדובר בעינב. בחורה שהיא כל כך קורבן אופנה ששום דבר לא יפתיע אותי. אגב- קטע מכתבה על האח הגדול בגלריה מהיום: עינב עצמה, המאמצת באופן מוחלט ועיוור את כל צווי האופנה, מייצגת צורת לבוש שכיחה מאוד בקרב נשים בציבור הישראלי, שרבות מהן מתלבשות באופן שלא הולם את גזרתן או את אורח חייהן. כך, בובליל אינה רואה צורך ליישב את הסתירה בין העמקתה בתהילים להעמקת מחשופיה. שמלות סטרפלס זעירות, גופיות בטן ומכנסונים, וסטים צעקניים מפרווה, ומחשופים נדיבים כמובן, הם רק חלק מהמלתחה הלא צנועה שלה, שאינה עולה בקנה אחד לא עם המציאות הפיסית שלה ולא עם נטייתה הרוחנית.
גם לי מוזר שכאלה גדולים ומכוערים זה סליקון אבל גם הטעם שלה בבגדים הוא לא בדיוק מובן.. בבאנג'י לאון עמד ליד עינב ושאל אם מותר לקפוץ עם סליקון אם לא יקרה לסליקון כלום?
לדעתי, איפשהו ביקום הזה יש כוכב של חייזרים. החייזרים האלה ביקרו בכדור הארץ והקימו גן חיות של בני אדם בכוכב שלהם. ואיפשהו בגן החיות יש כלוב, בתוך הכלוב יש שיבוט של עינב בובליל ולידו יש שלט שכתוב עליו "פרחה ארץ ישראלית", וברקע יש תפאורה של חנות בגדים, הרבה נעליים עם שפיץ ובדים מנומרים.
יש פה אנשים רדודים ביותר בפורום , שלוחצים 7 פעמים על כפתור ה HIT של תפוז ליד ההודעה ששירשרתי אליה. מה זה נותן בדיוק? ואולי יש להם סיבה נוספת מעבר לטמטום...