לעינת החמודה אם תוכלי לעזור?

חופשי

New member
לעינת החמודה אם תוכלי לעזור?

בעלי נולד 17.6,59שמו שמואל ואני 4.10.59 שמי שושנה מה תוכלי לאמר לנו? אשמח מאוד לשמוע

עינת

New member
חופשי היי ../images/Emo39.gif

דעי לך שהקשר בינכם הוא קשר קרמתי והמשיכה מגנטית.למה כוונתי? שמך 4,שמו 8.יום לידתך 4,יום לידתו נותן 8.שני מספרים אלה הם מספרי "גורל" ויש בינהם "קליק" מיידי. חייכם המשותפים לא קלים אך אתם מאוד מסורים אחד לשני.נראה כי אחד מכם חי בתחושה של הקרבה.יש הרבה מאבקים וקשיים בחייכם אך אתם בדרך כלל בעלי סבלנות. אם תעשו בדק מקיף תראו שלמספרים 4 ו-8 יש משמעות חזקה בחייכם גם בנוגע לארועים חשובים,כתובות,תאריכי לידה של הילדים,חברים וכ"ו.
שפע ו
עינת

חופשי

New member
עינת המון תודה האם תוכלי לאמר

עינת קודם את צודקת אנחנו עוברים קשים בלתי פוסקים בכל אופן בעלי בחודשים האחרונים ממש לא חש בטוב ,האם תוכלי לאמר מה יהיה מבחינה בריאותית אצלו. שוב תודה

עינת

New member
חופשי ../images/Emo39.gif

אני חושבת שבדיקה מהסוג הזה אינה מתאימה למקום בו אנו נמצאים - פורום ולכן איני רוצה בכלל להכנס לבדיקה של הנושא. לדעתי כדאי שתפני ליעוץ אישי בו תוכלי לקבל את המענה לכל שאלותייך. מצטערת אם איכזבתי אותך הפעם אך מה שאת מבקשת הוא דבר שאי אפשר להקל בו ראש ויש צורך להתייחס אליו ברצינות מוחלטת.
שפע ו
עינת

חופשי

New member
עינת שוב שלום

כמו שכבר כתבתי נולדתי 4.10.59 ושמי שושנה האם תוכלי לכתוב לי בבקשה עלי . תודה

עינת

New member
היי חופשי ../images/Emo39.gif

אין לי את שם משפחתך וזה פרט מאוד חשוב.גם חשוב לי לדעת האם ביום יום קוראים לך אכן בשמך המלא או אולי בכינוי,שוש או אולי שושי,לכל פרט כזה יש משמעות עבורי בניתוח נומרולוגי. את לא חייבת לכתוב כאן מעל דפי הפורום את השם אלה יכולה להשתמש בפרוט מספרי האותיות כפי שפרטתי בדף הקודם של הפורום. כמו כן את יכולה לשלוח לי את שמך המלא באימייל ואת התשובה אתן לך כאן בפורום.
שפע ו
עינת

למעלה