לעינת היקרה!

לעינת היקרה!

ממש לא נעים לשאול שאלות ולא להיענות עליהן... זאת הודעתי השלישית וכנראה האחרונה בפורום זה כיוון שלפי דעתי זה לא בסדר ההתעלמות והזלזול הזה ממש התעניינתי בנושא זה שחדש לי... בכל מקרה שיהיה לך יום טוב איב

עינת

New member
:cool:

איב חמודה את יכולה לבחור להכנס לפורום או לא. ברור שאם אין לך סבלנות זה יכול לתסכל אבל... אני רק בן אדם בדיוק כמוך. מנהלת את הפורום בהתנדבות,ככה סתם מתוך רצון לתת משהו ממני ומהידע שלי. קצת פגעה בי פנייתך אבל אני סולחת. אור שפע ואהבה עינת

לך עינת שוב...

מצטערת אם פגעתי בך בהודעתי אכן אני לא בן אדם סבלני..(מסתבר) אני שונאת לחכות וזו אכן בעיה שלי בלבד.. בכל מקרה רציתי להתנצל ולומר תודה על ההתייחסות... לא מובן לי בדיוק העיקרון שלך אולי מפני שסיקרנה אותי שאלתי. אבל כרצונך.. שיהיה לך יום טוב איב

עינת

New member
:cool: מתוקה

הרגישי נוח.לא קרה כלום.במהלך חיי למדתי פשוט לומר את מה שאני מרגישה במקום לצבור תסכול(הרי אני אדם בדיוק כמו כל אחד) ולכן סיפרתי לך מה שסיפרתי. זה שאינך סבלנית זה גם בסדר,בגילך עוד ``מותר`` לך. ברור שהתנצלותך התקבלה . נסי להתחבר לעקרון שלי ולהבין מאיזה מקום הוא בא ובינתיים את יכולה להמשיך להתעניין במהות הנומרולוגיה.לבקר בפורום(יש בו הרבה הרהורים מעבר לנושאים אישיים)ולהרחיב את הידע. מחבקת אותך אור שפע ואהבה עינת

למעלה