לעינת היקרה!

דמיונית

New member
לעינת היקרה!

שלום לך עינת... נולדתי בתאריך-23.01.1978 המס´ הנומרולוגי שלי הוא-9 (לסרי אילנית). אני עוברת תקופה מאוד מוזרה- יש ימים של אנרגייה טובה אך יש ימים רבים שאין לי כוח לעשות כלום והימים האלה עולים על הימים הטובים. מבחינת זוגיות-אני מתחילה קשרים ואז מתאכזבת... האם יש לך עיצה עבורי או משהו מבחינה נורמולוגית שיכול להבהיר לי מה קורה בחיי. ומה יכול לתת לי יותר אנרגיות? בתודה מראש. ושיהיה לך יום טוב!

עינת

New member
היי דמיונית ../images/Emo13.gif

לא פלא ששנה זאת קשה לך כיוון שאת נמצאת בשנה מ"ס 9 שלך שהיא שנת הראורגניזציה. את מסיימת תהליכים מסויימים בחיים ומתכננת את המהלך הבא מה שאינו קל כלל ועיקר ביחוד שהביצוע יהיה רק בשנה הבאה. זו גם אינה שנה לבניית זוגיות חדשה לכן אל לך להתאכזב שזה לא קורה. כל היכרות היא נסיון,למדי ממנה ותהני ממה שיש... פיתוח ציפיות מוגזם הוא זה שגורם לך להתאכזב כל פעם מחדש,אך אם תקחי את הדברים בקלות,תזרמי ותביני שכל התנסות תורמת לך יהיה לך נעים יותר ולא תתאכזבי כ"כ הרבה.
החיים יפים רק תלוי מאיזו זוית מסתכלים עליהם...
שפע ו
עינת

23love

New member
תודה!

היי עינת, רב תודות לך על התגובה. אכן יש בדברייך הרבה מן האמת, אני מרגישה שאני מתנסה ודרך מערכות יחסים אף מגלה את עצמי ואת רצונותיי. אלא שלעיתים זה צורך ממני הרבה אנרגיות. אך כל דבר בעיתו- תודה לך. ושיהיה לך יום טוב ושבת שלום.

למעלה