לעינת פלג

yyyasmin

New member
לעינת פלג

קודם כל כל הכבוד על הפנית כוח הקומונרים למקומות הנכונים. יישר גוח. שנית: בזמנו ליאת הבטיחה שכל סטודנט שיתרום לקהילה יוכל לקבל עזרה בתששלום הלימודים. אמרתי לך שכדאי לפרסם זאת בעיתון כדי שהסטודנטים הרלוונטים ידעו מכך. מה שאת עשית הוא פרסמת הודעה בקר לאפשרות לפנות לפר"ח דרך דיקלה במודיעין. מהלך זה הוא אבסורדי שכן פר"ח יש לה הסדר רק עם מודיעין ואין באפשרותם לשלוח סטודנטים לתרום פה , אפילו עם הם רוצים כי זה לא מאושר ממשרד החינוך. מה הטעם שהיישוב יסבסד עבודת סטודנטים במודיעין?! אין מספיק פה???

yyyasmin

New member
בהמשך לדברי קודם

אני מצפה שכמו שאת יודעת ליזום ולהפיק ארועים (ואת אכן יודעת ועושה זאת יופי) תדעי לקחת אחריות על פתרון בעיות מקומיות מעבר ללהוות צינור העברת אינפורמציה.

יסמין שלום!

בוקר טוב, ראשית, תודה על הפידבק החיובי - בקשר להפקת אירועים.... שנית וחשוב יותר - אינני מסירה מהאחריות המוטלת עלי ואני רואה בתפקיד הרבה יותר מאשר ליזום ולהפיק אירועים. ישנם באמת מקרים בהם אני יכולה לשמש רק כצינור אינפורמציה ולתת את המלצותי בעניין, אך לצערי אינני יכולה לתת את הפתרון עצמו - ישנם מקרים בהם הדרך לפתרון וההמלצות הם אלו הבונים את הפתרון ולכן גם הדרך חשובה מאד וישנם מקרים בהם אני הכתובת הסופית למתן הפתרון עצמו. לעניינינו, אינני יודעת מה נאמר והובטח לך בהקשר של מלגות. פרסמתי את המלגה של פר"ח משום שבפרויקט זה עדיין זקוקים לאנשים ונכון, הפרויקט הוא אינו כתרומה ליישוב אך הוא יכול לעזור מאד לסטודנט מבחינה כלכלית - דבר שאני מכירה בחשיבותו ואפילו אם אינו תורם ליישוב עצמו, יכול לתרום לתושביו. היתה אפשרות לקבלת מלגה מטעם המועצה עבור תרומה ליישוב, אך האפשרות להגשת מלגה זו תמה בחודש נובמבר. אינני יודעת אם האפשרות למלגה פורסמה לפני הגעתי לתפקיד, אני אישית לא פרסמתי אותה כיוון שזמן הגשתה עבר ולא היה בכך טעם. אם יש לך עניין אישי במלגה זו והיית רוצה לפנות למועצה לבקשה חריגה - אשמח לסייע בעדך. עינת

למעלה