לעינת שאלה

ויוה

New member
לעינת שאלה

חדשה בפורום המעניין הזה. שאלתי: מה קורה לי שאינני בעשייה הרגילה שלי? פרטי: 3,2,5 משפחה: 4,1,6,3,1,1 תאריך לידה: 7.10.49 בתודה

עינת

New member
ויוה ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ראשית רציתי לומר בהקשר לשאלתך בתגובה לאסתיה שלא,איננו אותה אחת,ושמי הוא השם האמיתי בו אני נקראת ביום יום. ויוה את נמצאת בשנה מס" 2 (שמגיע מצמצום של 11 עליו נאמר רבות בפורום ותוכלי לראות את משמעותו בדפים הקודמים). בכל מקרה בשנה מס" 2 ישנה נטיה למצבי רוח הפכפכניים ומעצבנים.ישנן תהפוכות רגש ורצוי לפתח שליטה עצמית יעילה יותר. זו שנה עם נטיה חזקה לבלאגן. כנראה שהויבראציה של המס"11 חזקה מדי עבורך ולכן את מרגישה שנעצרת. השתדלי להרגע ולא להכנע לויברציה החזקה שמטלטלת אותך.
שפע ו
עינת

ויוה

New member
עינת, המספר 11 עבורי...

רגיל, ז"א שאני עם הויברציות האלה מתחילת חיי ובמיוחד ב-11 השנים האחרונות שרוב האנשים קוראים לי 3215=11. האם יש השפעה מוכפלת? אני מודעת ל-2. תודה גדולה על תשובתך הנוכחית וממתינה לחדשה ויוה

עינת

New member
ויוה ../images/Emo24.gif

ההשפעה כפולה ומכופלת... ולמה קוראים לך כך ולא בשמך??????????? עצתי מייד להודיע לכולם בשמך ללא התוספת
שפע ו
עינת

estie

New member
ויוה חביבה

שלום לך את כל נושא ההשפעות של שנה זו או אחרת עושה עינת וכך גם המלצות. מדי פעם אני מרגישה צורך פנימי להגיב למשהו שאני מקןה כי גם אחרים יקראו ויסיקו ממנו מתנות ידע עצמי. בעמוד הבא עניתי למישהיא - מיה - וכתבתי יותר בהרחבה על 11. מציעה לך ללכת לסיפריה ולחפש את הספר שהוצאתי לאור ב 1995 - נומרולוגיה לחישוב עצמ(א)י, בשמי הקודם אסתי גוטמן חוטר גזע - יש שם המון חומר כתוב על מספרי מאסטר בכל אחת מהקטגוריות: תאריכי לידה, מספרי נשמה, השפעות מוחצנות ושביל גורל. שבת שלום אסתיה

למעלה