לעינת שלום רב

לעינת שלום רב

בעבר התייעצתי איתך על בני הקטן לניר בן השנה ותשע וגם על בעיה שהייתה לי עם אילאי בן השנתיים ותשע על הבעיה עם אביו הדברים הסתדרו ברוך השם לניר כבר לא קם לאכול בלילה ואילאי מחובר לאביו הבעיה השנייה שיש לי עם אילאי כבר המון זמן היא שאילאי לא מוכן להירדם לבד הוא רוצה שנהיה לידו בעבר איכשהו היצלחנו להפסיק את ההרגל הזה אך הוא חזר ולא רק זה הוא גם מגיע למיתתנו בלילה מה עושים

כמנהגי אבקש הרחבת הסוגיה ...

שלום רב יקירתי, זוכרת אותך היטב . אני שמחה ונרגשת לשמוע על התהליכים המבורכים. איך הצלחתם לגמול את אילאי בעבר? כמה זמן הוא נהג להירדם לבד? מתי ההרגל חזר? איך הוא נרדם היום? מה אתם עושים כשהוא מגיע למיטתכם? להשתמע, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר

לעינת אז כך:

אילאי בגיל 7 חודשים עבר לחדר משלו לקח זמן עד שיתרגל היינו יושבים לידו ואם הזמן מתרחקים ומזכירים לו שאנחנו פה"שהיה בגיל שנה וחודש נולד לו אח אבל הכל היה בסדר עד שעברנו דירה לפני שנה ואז שוב הוא ביקש שנהיה איתו עד שיירדם ואז שוב התהליך החל רק שהפעם היה יותר קשה כי הוא חולק חדר עם אחיו הקטן והוא היה צועק ובוכה שנשב לידו אחרי זמן הכל הסתדר ואז שאחיו היה קם בלילה לאכול ובוכה או בוכה משניים בוקעות וכו' זה היה מציק לו והוא היה מתעורר והולך לחדר שלנו ואז היתה תקופה עד לפני חודשיים שהוא היה נרדם לבד בלי שנהיה לידו אבל באמצע הלילה מגיע אלינו והיום הוא גם מבקש שנשב לידו או שנשכב איתו עד שיירדם וגם מגיע באמצע הלילה היו פעמים שהיינו מחזירים אותו למיטתו מתי שהיה נירדם ואז אחרי 5 דקות חוזר שוב(איך שהם לא מוותרים הזעתותים האלה חחח)ולפעמים אנחנו פשוט לא מרגישים אותו יש פעמים שאנחנו מתעוררים באמצע הלילה ומוצאים אותו אצלנו אז או שמעבירים אותו ואז הוא חוזר או שפשוט עייפים מידי להחזיר אותו

פרויקט מתוכנן והתמדה

שלום רב, אני שומעת שאת יודעת בדיוק איך להשריש הרגל חדש. אלא שמסיבות שונות – כפי שאת מזכירה אינכם עקביים. אני מזכירה לך שינוי אפשר לעשות אחרי שהחלטנו – החלטה נחרצת, שיש לנו מוטיבציה לשינוי, כשאנחנו מוכנים לקחת אחריות ולהתחייב לעבוד על פי תוכנית מתוכננת( גם אם נהיה מאוד עייפים, וגם כשלא יהיה לנו נוח כי דודה חנה באה לביקור). לסיכום: המפתחות הם נחישות, רגישות ועקביות. בברכה, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר

כמנהגי אבקש הרחבת הסוגיה ...

שלום רב יקירתי, זוכרת אותך היטב . אני שמחה ונרגשת לשמוע על התהליכים המבורכים. איך הצלחתם לגמול את אילאי בעבר? כמה זמן הוא נהג להירדם לבד? מתי ההרגל חזר? איך הוא נרדם היום? מה אתם עושים כשהוא מגיע למיטתכם? להשתמע, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר

למעלה