לעינת

רינת1

New member
לעינת

לעינת שלום, האם תוכלי לומר לי על פי הפרטים הרשומים מטה מה צפוי לי בכיוון הרומנטי, האם תהייה לי אהבה בקרוב? שם: 2, 1, 5, 4 שם משפחה: 2, 6, 6, 5 תאריך לידה: 31/1/78 שעת לידה: 23:45 תודה מראש רינת

עינת

New member
היי רינת ../images/Emo39.gif

תמיד מאוד קשה לי עם שאלות שנוגעות פרופר בעתיד.איני מאמינה בהגדת עתידות ,כיוון שהחיים הם סך כל הבחירות שלנו.יתכן כי צפוי לנו דבר מסויים אבל אנו נוהגים אחרת ובוחרים נתיב שונה ובכך שיננו את גורלנו. (הגורל רשום והרשות נתונה...). אי לכך מה שאוכל לומר בנוגע לאהבה הוא שאיני רואה אהבה גדולה בשנה הקרובה,יחד עם זאת תיתכנה אהבות חולפות.
שפע ו
עינת

רינת1

New member
יש לי עוד שאלה אחת

קודם כל תודה לך על דבריך והתיחסותך. אני יודעת שאינך אוהבת לתת תשובות הנוגעות לעתיד ואני מקבלת אז זה. מה לעשות שהעתיד הוא זה שמסקרן אותנו, את העבר אי אפשר להחזיר, אז כדי להקל על ההווה רוצים לדעת מה צפוי לנו בעתיד. על פי דבריך רשמת "שאינך רואה אהבה גדולה בשנה הקרובה" שאלתי היא - האם את רואה אותה באופק? אם לא תוכלי לענות על שאלה זו אני אבין. אני מודה לך מאוד לגבי כל תשובה שאקבל. רינת

עינת

New member
רינת ../images/Emo39.gif

אני רואה אותה באופק אך כיוון שאיני רוצה לכוון אותך בתשובתי אני מעדיפה לו לומר מתי,רק דעי שהיא תגיע... לגבי דברייך על עבר הווה עתיד אמונתי שונה... את העבר עלינו ללמוד את ההווה לחוות ולעתיד לקוות
שפע ו
עינת

למעלה