לעיתים אימפולסיבי...

לעיתים אימפולסיבי...

לפמים החיים נראים לנו כל כך גדולים עליינו. מנסים להבין,מנסים להספיק לפני שיגמר. אני (מבחינתי...) מנסה לא לפתוח מעגלים- כדיי שלא אצטרך לסגורם (אני שונא לסגור מעגל!!)-סגירת מעגל אומר לי: הינה נגמר עוד שלב בחיים שלך... - "סגירת מעגל" ראבאק מי המציא את זה?!?! ולפעמים אני יושב לי לבד (כן לבד...) מנסה למצוא משמעויות לחיים, מנסה להציב לי מטרות כדיי שיהיה לי לאן להגיע, כדיי שתהיה לי סיבה טובה לעבוד ,ללמוד ,לאהוב... אחרת? "אחרת אתה מת..."

ה מוזה

New member
מעגלים .....

סגירת מעגל היא לאוו דווקא סיום שלב ... סגירת מעגל היא פשוט השלמה .. סגירת מעגל הוא המקום בו אנו נפגשים בחזרה .. עם עצמנו ..לאוו דווקא סוף אולי רק התחלה של מעגל נוסף.. כמו לזרוק אבן לבריכת החיים .. מעגל קטן גורר אחריו מעגל גדול יותר ..וגדול יותר.. עד שכל הבריכה נמלאת מעגלים ... וכי אפשר לחיות ללא מעגלים ? לעיתים ירח
ברוך הבא למכתב...

"סגירת מעגל" ראבאק מי המציא את זה?!

הצחקת אותי
והתמונה,התמונה כל כך מתאימה למילים
אני משתדלת להתרכז במעגלים הפתוחים ולא ממהרת לפתוח חדשים. סגירת מעגל יכול להיות סיום ופרידה. סגירת מעגל יכול להיות סיום שלב. סגירת מעגל יכול להיות השלמה. סגירת מעגל יכול להיות צחוק הגורל. סגירת מעגל יכול להיות הרבה דברים. אין ספק שלפעמים החיים נראים כל כך גדולים עלינו. אני כמוך מנסה למצוא משמעויות לחיים, מנסה להציב לי מטרות כדי שיהיה לי לאן להגיע,כדי שיהיה לי מעניין והכי חשוב כדי שאני אהנה מהדרך. אחרת כמו שאתה כותב הייתי מתה
.

למעלה