לעכסן המצוי...

crazy tal

New member
לעכסן המצוי...

אחי... אני דוחה את הגיוס שלי ב8 חודשים....אני ממש לא מבין למה אתה כ``כ מבואס שיש לך זמן לעשות מה שאתה רוצה.... תעשה עם עצמך משהו... תיכנס לכושר... תלמד לתכנת תעשה פסיכומטרי, תיסע ללונדון תיקנה מינידיסק תישן, תשפר בגרויות, כך את עצמך בידיים... אתה מדרדר בפורום הזה. בהצלחה

segala

New member
זה לא נכון

לכולם זה נשמע סבבה שיש המון חופש, ללמוד, לעבוד, לא לעשות כלום, אבל תאמת, אחרי נובמבר-דצמבר כבר נמאס שכולם בצבא.... אתה בחוץ... משעמם.... וגם אני חושבתי שזה כיף שיש הרבה זמן חופשי... אבל זה לא.

צודק ולא צודק

זה נכון לפעמים נמאס שכולם בצבא, אבל צריך למצוא את מי שלא התגייס עדיין ולהיות איתו, לחסוך קצת כסף כדי שיהיה לך אחרי או בזמן השירות. אני עכשיו אחרי כמעט שנה של חופש והייתי רוצה עוד, למרות שעכשיו אני סופרת את הימים עד הגיוס כי התפטרתי ואין מה לעשות וכל דבר אפשרי כבר עשיתי, אבל תמיד יש אפשרות לעשות עוד ועוד ועוד!!!

חתחתול

New member
לא רעיון טוב

החודשים האלה שתקבל עכשיו על החשבון בטלים בשישים לעומת החודשים שחבריך יהיו משוחררים בהם ויתחילו את חייהם ואתה עוד תהיה תקוע בצבא. טיולים ולימודים זה המשך קלאסי לשחרור ושיפור פסיכומטרי ובגרויות אפשר לעשות על חשבון הצבא ובתמיכתו. החודשים עד הגיוס הם חודשים מבוזבזים, כי כל מה שתבנה בהם יגדע ביום הגיוס. תאמין לי, מנסיון - הכי טוב להתגייס ראשון, לעבור את כל החוויות ראשון ולהשתחרר ראשון.

אז זהו ש...

אני דחיתי את הגיוס ב 8 חודשים עבדתי הספקתי לבלות עם חברים כמו משוגע הספקתי להיכנס לכושר הספקתי לצאת מהכושר שניכנסתי אליו פסיכומטרי+בגרויות יש לי ברוך השם יותר ממה שאני צריך ללונדון אמנם לא נסעתי אבל מינידיסק קניתי (והחזרתי עקב דפקט שהיה בו, אף פעם אל תקנה מבלצר לייד תחנה מרכזית חדשה בת``א) ישנתי ואני עדיין ישן פשוט מתי שבא לי אפילו עם זה בין השעות 9:23PM בערב ל 11:24PM ועשיתי עוד המון המון דברים אבל מה לעשות, זה החדשיים האחרונים ששברו אותי כאן בפורום. תחשוב מה זה, 90% מהחברים שלך יגויסו ב 4 חודשים. לי גוייסו כמעט כל הטובים, נשארתי עם שניים טובים, לאחד מהם יש חברה שתקועה לו כמו קוץ בתחת. ככה שנשארתי בעצם עם חבר אחד. אחרי כמה זמן פשוט מתחרפנים אני לא אומר שזה לא עדיף מהתאריך המקורי של הגיוס שלי בו היה לי חופש של יום ויריקה, אבל חביבי הייתי הרבה יותר שמח להתגייס ב 11 או ב 1 ....

superyal

New member
נמאס...

תקשיב אני אמנם מתגייסת עוד שבועיים אבל זה אחרי חודשים על גבי חודשים של חופש. מיולי אני מחכה לגיוס הזה. אמנם נהנתי, ביליתי, עבדתי ונחתי וכל זה למזלי עם חברה שלי שמתגייסת איתי אבל זהו נמאס כמה אפשר? בכיף הייתי מקצרת את החופש הארוך הזה. והכי באסה זה לראות את כל החבר`ה חוזרים בסופשבוע הביתה מספרים חוויות מדברים וכמובן צוחקים אלינו ה``תמימים``, ה``ירוקים`` בקיצור אלה שלא מבינים כלום אז תעשה לעצמך טובה וותר על החופש ותתגייס. את הבילויים תעשה ברגילה ובסופי שבוע.

למעלה