לעמית קוטלר

necky

New member
כי סיפרו....

לי הרבה דברים בפורום על עמית שהוא רושם על ווסטלייף ואלה לא דברים טובים שהם סיפרו לי

necky

New member
אני לא...

שקרתי כי אם תראה אחרי שרשמתי את ההודעה הראשונה נזכרתי בזה ואחר כך רשמתי מיד את ההודעה השנייה

rachelMcfadden

New member
חחחחחחחחחחחחחח

כולכם יצורים!!! זה ברור שאנשים בלי טיפת שכל במוח המצומק לא יבינו שווסטלייף הם ועוד יהיו הלהקה הכי טובה בעולם!!!! לא משנה מה עמית קוטלר יכתוב ולא משנה מה אחרים יגידו, העובדה הזאת לא תשתנה!! אין מה לעשות. תתמודדו!!!!!!!!!!!!! westlife are unbreakable

Miss Ireland

New member
לא הבנתי מה את רוצה

אבל הוא באמת מניאק! לא סתם מניאק, הוא מלך המניאקים! ומעריב לנוער זה עיתון גרוע ושקרן!

rachelMcfadden

New member
ועמית קוטלר

לא הגיע הזמן שתתקדם בכתבות שלך?? אני מציעה לך ללמוד קצת מראש1 איך לכתוב כתבה! אם אתה נהנה לפגוע במעריצות ווסטלייף שיהיה לך לבריאות במילא אף אחת מאיתנו לא שמה ז*** על מה שאתה כותב! כבר למדנו שאתה סתם חתיכת ממורמר חסר לב

necky

New member
לעמית קוטלר

תלמד לספר בדיחות יותר טובות כי הבדיחה שלך על ווסטלייף במעריב לנוער מרוב שהיא מגעילה ולא מצחיקה גרמה לכל מעריצי ווסטלייף להפסיק לקנות מעריב לנוער(ואני מזמן עברתי לראש 1 בגללך)

Miss Ireland

New member
ואני דווקא כן

הייתי מנויה למעריב לנוער תקופה מסוימת והספקתי לראות איזה עיתוןדפוק זה שלא מדייק בפרטים, לא שם על הקוראים שלו, משקר ופוגע.

s.p.y

New member
עמית למה אתה פוגע במעריצות?

אתה כותב ממש כדי לפגוע. ואני מתפלאה. פעם התייחסת אל ווסטלייף בכבוד הראוי להם. רק שתדע שאתה ממש מצליח להרגיז את כולם וזה ממש לא פייר. אתה לא יכול לכתוב קצת באיפוק ובעדינות? זה ממש נראה כאילו אתה כל כך מרוצה מעצמך כי אמרת בעבר שהם עומדים להתפרק. אז יופי שאתה מרגיש כמו נביא אבל בינתיים הנבואה שלך לא התאמתה. ואתה מצליח להרגיז את כולם. אני לא שוכחת שבכתבה הקודמת במעריב לנוער סילפת הרבה עובדות והכל כדי מה? כדי להרגיז? זה לא לעיניין. תראה כמה כולם נפגעו! זה לא עושה לך משהו? אני יודעת שאחרי שכתבת את הכתבה הקודמת הגיעו למערים לנוער המון מכתבים נזעמים. אבל אתה מנצל את המעמד שלך וממשיך בשלך. אתה הרי יודע שבראיין הפתיע את כולם בעזיבה שלו. וייתר הלהקה ממש פגועים. ובכל זאת הם החליטו להמשיך ולא לחתוך עכשיו. מה יקרה בעתיד - אף אחד לא יודע , גם לא נביא כמוך. הרי כל להקה יכולה מחר להתפרק. אז למה ליצור הרגשה רעה כזו אצל אנשים? למה? תחשוב על זה עמית!

למעלה