לעמית 2002

tamax

New member
לעמית 2002

שלום לכולם, אני חדש בפורום. ההודעה מופנת ל "עמית 2002" גם לי היה סרטן מסוג לימפומה (הודג´קין) דרגה 2. רשמת שהיה לך כמה פעמים. באותו מקום? גם לי היה באיזור הצוואר. צור איתי קשר הייתי מעוניין לדבר איתך. . .

TAMAX יקר../images/Emo140.gif

למרות שאני חדשה מאוד בעולם הסרטן ובפורום, הספקתי לגלות במשך הזמן שיש לנו בפורום מין משתתפים סמויים, מין מלאכים שומרים, כמוך (!) שבעת הצורך, באים לבקר אותנו, מושיטים יד, מילה ועיצה ומסתנפים שוב אל מאחורי הקלעים. תבורך!!! אם תרצה, אשמח מאוד לשמוע ממך את סיפורך האישי או שפשוט תצטרף אלינו, יש אצלינו המון חום ואהבה לקבל וכמובן לתת. שתהיה לך שבת שלום.
איילת האביב

tamax

New member
סרטן? לא בבית ספרנו.

מלאך שומר? זה נחמד. אני בא לבקר לעיתים רחוקות מסתכל מה אנשים כותבים ומזדהה. אבל לפי מה שהיספקתי לראות נראה לי שרוב חברי הפורום הם מבוגרים (בלי להעליב) ומעניין אותי אם יש פה חברים שהם בגיל שלי (17-22 ) אני בן 19... שבת שלום.

lital_helmer

New member
אה....כן...

אני גם מבריאי ההודג´קין.. לא כולם כאן מבוגרים, אני 23 ויש את אילנה שמזמן לא נצפתה כאן וגם היא בטווח הגילים שאתה מציין. יהיה נחמד לשמוע את סיפורך כאן או במסר. ליטל

ידיד20

New member
גם אני מבקר מדי פעם.

בן 20. כמעט 21. נון-הודג´קינס. נקי כבר קצת יותר משנתיים. עדיין במעקב. נכנס מדי פעם לקרוא ולהזדהות.

ברוך הבא! (לא נעלבתי...) ../images/Emo41.gif

מישהו אמר פה לא מזמן שזה פורום של מבריאי הוצ´קינס. אני התחלתי עם "זה" בגיל 23 ומאז... אחד הדברים שגיליתי זה שלסרטן אין גיל (זה נשמע רע, נכון?!) אבל אולי לא, ואתה גם עשוי לגלות שבעקבות המחלה והטיפולים (אם עברת..) פתאום יותר קל לך לדבר עם מישהו/מישהי שהבריאו והם מסוגלים להבין אותך יותר מכל אחד אחר, והגיל בעצם מאבד משמעות ומה שמחבר הוא החוויה עצמה. אז אתה מוזמן לנסות אותנו (את הזקנים..
) יום טוב

עמית2002

New member
אין לי סרטן מסוג לימפומה.....

היה לי סרטן הגרון. NASOPHARINX CARSINOMA. שבאחד הגלגולים שלו ברח לאזור הלימפה בצוואר. אתה יכול להיות רגוע..... ביי עמית

למעלה