לעמי ממקהלת בני הקיבוצים - היי!

לעמי ממקהלת בני הקיבוצים - היי!

לא יודעת מי אתה אבל פגשתי שניים מהמקהלה שלכם לא מזמן כשעשינו קונצרט בכפר ורדים (אני אלטית ממקהלת הגליל העליון) והם סיפרו על הויואלדי הזה ואמרו שיהיה קונצרט בברעם אתה אולי יודע אם יש כבר תאריך? לקונצרט ההוא בברעם? אגב שתי בנות מקהלה מברעם (שהן עכשיו בצבא) למדו יחד עם הבן שלי באותה כיתה והכרתי אותן אתה בטח יודע למי אני מתכוונת

ערב טוב לך, את יכולה גם להשאיר מסר

בתיבת המסרים. עוד אחד מיתרונות התפוז, על כל המתחרים. חג שמח.

Ami15il

New member
היי, ובכן...

בודאי פגשת את עודד הג´ינג´י - את עילם (הגאון המוזיקלי) ואת יותם. כי הם מכפר ורדים. ובכן, יהיה קונצרט "הגלוריה" של ויואלדי. עם התזמורת הסימפונית של רעננה ובשיתוף עם מקהלת בית הספר תלמה-ילין. יהיה פשוט מדהים. זה יהיה בל"ג בעומר, אני אודיע כאן על תאריך מדוייק. עמי

תודה רבה עמי...אני דוקא מכירה כמה

בוגרי תלמה ילין אבל לא את אלה שעכשיו... ואנחנו מופיעים המון עם תזמורת רענננה אז יהיה גם כיף לפגוש את הכנר הנפלא ניתאי צורי הג´ינג´י המפורסם... בכלופן אתה מוזמן גם לפורום הקלאסי בווי נט למרות שרובם שם מבוגרים כמוני אבל יש גם צעירים... אגב הם דיברו עם המנצח שלנו וכל הזמן רציתי להגיד להם שיוציאו כמה צלילים לראות את הקול שלהם..חחחחחהה ונכון באמת שאחד היה ג´ינג´י אני מאד אוהבת את גלוריה של ויואלדי ונראה לי שזה ממש יצירה פופולארית אצל מקהלות..כמעט אין מקהלה שלא מבצעת אותה

למעלה