לענבר למה את אף פעם לא עולה לאייסיקיו יותר ???
ע ענבר1 New member 5/8/01 #2 אני כן!!!!תשאל את כולם פשוט כשאתה נכנס אז אני לא אני בקושי רואה אותך הייתי בטוחה שנסעת לאילת או משהו אני כול יום באי סי תשאל את דפנה שרון מיכל אופיר תשאל את כולם
אני כן!!!!תשאל את כולם פשוט כשאתה נכנס אז אני לא אני בקושי רואה אותך הייתי בטוחה שנסעת לאילת או משהו אני כול יום באי סי תשאל את דפנה שרון מיכל אופיר תשאל את כולם
X XenaBoy New member 6/8/01 #3 ענבר, WE HAVE A PROBLEM דיברתי עם אופיר ובקשתי ממנו לשלוח לי אותך. הוא שלח, אבל היית כבר ברשימה שלי. אבל מה, באותו זמן את היית אונליין אבל את לא ראית אותי וגם לא אני אותך. הבנת ??? אז אני לא יודע מה קורה פה אספי
ענבר, WE HAVE A PROBLEM דיברתי עם אופיר ובקשתי ממנו לשלוח לי אותך. הוא שלח, אבל היית כבר ברשימה שלי. אבל מה, באותו זמן את היית אונליין אבל את לא ראית אותי וגם לא אני אותך. הבנת ??? אז אני לא יודע מה קורה פה אספי
ע ענבר1 New member 6/8/01 #4 בגלל שבאותה שניה התנתקתי אבל שלחתי לך הודעה אני מתחילה לחשוב שאתה בבלתי נראה כול הזמן???????
V vampire1 New member 6/8/01 #8 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח