לענווה ולכולם

shabluELLA

New member
לענווה ולכולם

אני ממש מצטערת על מה שכתבתי ודיברתי איתך , אז את יודעת שזה היה בצחוק חבל שאחרים לא הבינו אותי ואני חשבתי שהן מכירות אותי...כניראה שלא .קארין את כתבת שאתן לא רוצות לפגוע - מאוחר מדי... אני מבטיחה שאני לא אתבדח יותר

אלה..

ממש לא הייתה לי כוונה לפגוע בך, אם זה קרה אני מצטערת מאוד. את חברה שלי ואני אוהבת אותך מאוד, אז בואו נשכח מהנושא..

faith2

New member
גם אני אוהבת אותך אלולה...

וגם קארין ושלומה....העברת ביקורת לא בהכרח אומרת שכועסים עלייך.... אז הכל בסדר עם כולם??

shabluELLA

New member
לא היתכוונת לפגוע??

אז למה היתכוונת כשאמרת שצריך לצנזר את מה שאמרתי?? אני זוכרת שאמרו עלייכן לצנזר משהו לא זוכרת בדיוק משהו איך ניפגעתן מזה...

AvocadoWoman

New member
אבל הם לא היו חברים שלנו..

אבל את כן. ולכן אנחנו מרשות לעצמנו לומר ולהעיר על דברים שמפריעים לנו. ולא בגדר פגיעה או העלבה- אלא בתור ביקורת בונה.

anava1

New member
שמעו...

אתמול בהתחלה גם אני חשבתי שאלה רצינית,אבל ישר אמרתי לה והיא אמרה שהכל בצחוק ושהיא בכלל לא התכוונה לפגוע או משהו..ואם זה מה שקרה היא מצטערת.. קיצר פשוט נשכח את העניין...בה בייי

AvocadoWoman

New member
לאלה ו.. רק לאלה.

אם נפגעת ממני אני מתנצלת, זו לא הייתה הכוונה. פשוט הפורום הזה כבר הפך לבדיחה מהלכת ואין צורך למשוך אותו יותר ויותר לקרקעית.. עצם העובדה ש"התערבנו" הייתה משום שזה כבר לא היה נראה בצחוק וזה היה נראה פוגע.. אני בטוחה שזו לא הייתה המטרה שלך אבל בכל זאת הרגשנו צורך להעיר.. מצטערת אם נפגעת..

אני סובל מפיצול אישיות...

גם אני, גם אני, גם אני... כל פעם את יורדת על מישהו/מישהי. ואז הדמות השנייה שלך נכנסת וכובת שאת מצטערת ושלא התכוונת ושזה בצחוק ושתפסיקי. ואז עוד פעם את יורדתעל מישהו/מישהי.

faith2

New member
שמע שניה...

הבעיה שאתה לא מכיר את אלה. אלה היא ילדה מאוד צינית, אוהבת לצחוק וכו'...אני מאמינה שהיא לא תהכוונה בכלל לפגוע,

shabluELLA

New member
זה היה פעם אחת

פעם אחת אמרתי שאני יפסיק עם זה אבל מישהו ליכלך על הצופים והייתי חייבת להגיב...

למעלה