לענתי הגדולה

נירה לב

New member
לענתי הגדולה

קשה לקרוא את מה שעובר עליך ענתי אבל את גדולה מהחיים. תמיד אומרים לי שלבן האדם יש כוחות שהוא עצמו לא יודע מאיפא הם באים כשצריך, אבל את ענתי מה אני אגיד לך אני מעריצה אותך,דוגמא ומופת לכל מי שצריך לתת מעצמו למען האהובים שלנו.שרק תהיי בריאה את משהו!!!

ענתי44

New member
תודה ../images/Emo24.gif

וכמו תמיד אחרי תום הסערה כשהים נרגע מזעפו, ושמש במרום שולחת קרניים של רצון טוב קמנו לבוקר חדש, ובלי עין רעה, עברנו יום רגוע ושקט. לא שיש לי אשליות... הסערה הבאה בוא תבוא אבל ימים כאלו ממלאים אותך בהמון אנרגיה חיובית. אני יודעת מאיפה באים הכוחות שלי, מהמעיין הנסתר בתוכי זה שהוריי השקו תמיד באהבה. רק האהבה אל אמא מחזקת.

zs1957

New member
לענתי הבולדוזרית

ליבי אתך לאורך כל הדרך. אני מקווה שהגב והצוואר בסדר.לאימי יש כאבים חזקים למרות האופטלגין בשתיה ועלי לרוץ לראות מה קורה . היא לא ישנה בלילה והמטפלת ישנה אתה במיטה. ביום שאני באה לבקר היא ישנה. אני אזמין היום ביקור בית ונראה מה עושים. חזקי ואמצי. אנחנו זקוקים לך מאד.אין כמוך את האחת והיחידה שיש לה הרבה אהבה וחום ויודעת ללהעניק לכולם. את הפילנטרופית הגדולה. שיהיה לך שבוע נפלא. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

לזהבה , איחולי החלמה

שלום זהבה, לפי ימי ההעדרות שלך מהפורום הבנתי שאת עסוקה מעל הראש בטיפול מסור באימך. אני רוצה לאחל לכם שתצליחו למנוע מאמא סבל ושהריפוי יצליח במהרה.אני בטוחה שאת ומשפחתך תמצאו את הכוחות לעזור לה ולייצב את מצבה. תודה על העידוד ששלחת לי וכל האחרים בפורום. השבת היתה נחמדה עם בעלי ושני הבנים וקצת נרגעתי ממחשבות קשות וראיתי שבעלי ברוך השם מתפקד בסדר ומצב רוחו טוב וזה צריך להספיק. כמו שאומרים" אני חיה לי מיום ליום". אז כל טוב לך, טובה

zs1957

New member
איחולי החלמה- תגובה לליאורלילי

שלום טובה, אכן לא שמעת ממני זמן רב כי הייתי עסוקה עם אמא שלי .כידוע לך יש לה שבר במפרק היד מלווה בכאבים עזים גבס לא פותר את הבעיה. רק ניתוח.הרופאים החליטו לנתח ואנחנו בדילמה גדולה. אימי חולה מאד,קשישה אני חוששת שיהיו בעיות בהרדמה. מחר נפגש עם צוות הרופאים והמרדים ונהיה יותר חכמים.קשה מאד לראותה סובלת למרות האופטלגין בשתייה שהיא נוטלת. זה עוזר למספר שעותולאחר מכן שוב כאבי תופת. נקווה שיהיה טוב. זהבה שחם/עמותת אלצהימר.

למעלה