לענתי

רותי57

New member
לענתי

ענתי אני מכירה אותך רק מהפורום אך אני נל פעם מתפעלת מחדש מרצונך לעזור לנו הפונים לפורום הרי כאשר אני קוראת את דבריך על הקושי לטפל באמך והאהבה שלך כלפיה אני חושבת מהיכן את שואבת כוחות נפשיים גם לתמוך בכזה חום גם בנו. אני מקווה שגם את תזכי לאושר בחייך אך בנתיים חזקי ואמצי ואני מקווה שגם אנו נוכל איך שהוא לגמול לך על כל טוב וחום ליבך

ענתי44

New member
תודה רותי../images/Emo140.gif

אומרים שהדרך הטובה ביותר לעזור לעצמך היא לעזור לזולת ואכן כך הוא. הכוח שלי, כמו של כולנו, ניזון מאהבה רבה ליקיר שלנו,אהבה שהיא כדלק למכונית,וגם התמיכה ההדדית שלנו כאן.שליחה וירטואלית של אנרגיה חיובית, חיבוק ועיצה שהיא לעיתים כמו ביצת זהב.זה הכוח. ואתם גומלים לי בגדול על ידי שליחת יד שעוזרת לי לקום כל פעם שאני "נופלת".

zs1957

New member
ענתי תקחחקי כל מילה שכתבת בסלע

אין עלייך את הגדולה מכולם. מתי המשחק של מכביחיפה? את נוסעת לצפות במשחק? תעדכני אותי כדי שאצפה בטלוויזיה. יום טוב זהבה שחם

ענתי44

New member
יום אהבה שמח

המשחק של מכבי חיפה היה והם הפסידו בבלומפילד מול מכבי תל אביב, אבל יקחו אליפות. ביום רביעי הקרוב יהיה משחק בגביע הטוטו. אגב, אני לא אוהדת מכבי חיפה אלא את הקבוצה השנייה מחיפה, הפועל. האדומים מעיר הכרמל. ואנחנו בכלל לא בליגה של מכבי.

למעלה