לענתי44

רותי57

New member
לענתי44

ענתי שלום לך אני מאוד מצטערת על הרגל שלך. תמיד יש לך מילה טובה לכולנו. את כמו מלאך שלנו. את יודעת ישיש פתגם שכל הנעשה לטובה נעשה. הנפילה שלך עם כל הקושי בדבר תגרום לך קדם כל לנוח וזה הרבה. שנית אולי ממרחק תראי את פתרון הבעיה בצורה אחרת. אחד מהם אפשר לשכן את אימך לתקופה מוגבלת למוסד המיוחד של עמותת חולי אלצהיימר. שנית באמת לחשוב על פתרון של עובדת זרה. גם כפי שאולי את זוכרת אני גם היתי בדילמה אם להכניס עובדת זרה וזאת משום שאין מקום בבית. אך החלטתי שאני לא עומדת בעומס יותר אני עצבנית וחסרת סבלנות וזה מתבטא בכעסים על אמי שהיא מטרטרת אותי . החלטתי להעסיק עובדת זרה. לי איןאחות שיכולה להחליף אותי אם קורה לי משהו וגרוע יותר אם פתאום קורה ואני חייבת לאשפז את אימי (חולת cva אך הראש איתה ושומרת על אבי החולה אלצהיימר) מי ישאר עם אבי? או קורה משהו בלילה ואני איננה? לכן לטובת כולנו בחרתי באופציה של עובדת זרה אני עדיין לא יודעת איך זה יתפקד כי נקבל אותה רק בעד שבועיים. אמי לא הסכימה בשום אופן לעובדת זרה כי טוב לה שאני העובדת הזרה שלה אך הסברתי לה שאני לא עומדת יותר במעמסה של טיפול בשניהם והעובדת תשן בסלון יקח זמן מה עד שתתרגל למצב אני מעריכה כי תחילה יהיה גהנום אך במשך הזמן הכל יבוא במקומו.אני רוצה לבוא להורי ולהיות רגועה ונעימה ולא עצבנית ומקטרת. הרי קיים פתרון למה לא לנצל אותו? תאמינילי גם אימך תהנה, אמי לא בטוחה אם ישנה לה מי בדיוק רוחץ אותה את או המטפלת, את תהיה ברקע נינוחה ונחמדה ותתפני קצת לחיים הפרטיים שלך. בהצלחה והחלמה מהירה. לכ

ענתי44

New member
בוקר טוב רותי../images/Emo24.gif

חן חן לך על הברכות. הייתי מעדיפה שתגדירי אותי כמו החברה של כולם. עם כל גודלי המילה מלאך גדולה עליי. גם אני במקומך הייתי עושה אותו הדבר בלי לחשוב פעמיים . את גם לבד במערכה הזו שתמיד ממילא אנחנו יוצאים ממנה מותשים וכשידינו על התחתונה וגם שני הוריך ביחד. זה באמת יותר מדי עומס על זוג כתפיים אחד. אמא שלי היא רק אחת ומצבה יחסית, בלי עין הרע, למקרים אחרים עדיין סביר למרות החוסר תפקוד הגופני שלה. ולי יש אחות ואח וחברה של אמא ומטפלת טובה.ואני לא עובדת כרגע ולא בעלת משפחה משלי, כך שאני פנוייה יותר ממך. זה לא אומר שיש גם טוב בפציעה שלי. המנוחה והפינוק שמרעיפים עליי. אני לא זוכרת מתי הגישו לי כוס קפה בזמן האחרון. נעים הפינוק הזה והחברה בבית. אם כי אני ממשיכה עם חלק מהמטלות, אחרת אשתגע. וכן זה זמן מצויין לחשבון נפש ועריכת סדרים חדשים ולארגן מחדש את חיי. והגעתי להחלטות. חלקן קשורות לחיי האישיים. אבל לגבי אמא אני חשה יותר מתמיד את החיוניות של אשה זרה או עובדת ללא שינה. אם כי בזמן הקרוב אני לא מתכוונת עדיין לשנות את המצב. ואגב, היא מעדיפה שאני ארחץ אותה.לפחות נכון לעכשיו. ואני מודעת לכך שיגיע יום שזה לא ישנה והיא תחשוב כשתראה אותי : "מי זו?". אז עכשיו אני צוברת כוחות ואנרגיות חדשות ובקרוב אחזור לתפקד והעיקר מבחינתי להתעמל כי זה הכי חסר לי. יום נפלא לכולנו.

ronnyw

New member
עוד לענתי

שלום לך, מקווה שאת חשה בטוב, משתפרת והולכת... אני קוראת שעוד מישהו חושב כמוני (בנושא עובדת זרה עבור אימך). אני לא רוצה להרחיב בנושא, ללא קבלת OK מפורש מימך. החסרון של הפורום, שהוא גם יתרונו הגדול - אי אפשר לנהל צ'ט אחד על אחד.(אחת על אחת במקרה שלנו). הכל פתוח, הכל גלוי. אנא, כתבי לי אם את מעונינת שאמשיך בנושא זה - שהוא לגמרי אישי שלך - או לא. כל תשובה תתקבל במלוא ההבנה. אוסיף רק שלמרות שההתלבטות כולה שלך (ושל משפחתך) - אני בטוחה שעוד רבים אחרים עוברים את אותו תהליך, ואולי דעה נוספת תעשיר. בברכת החלמה מלאה !!

ענתי44

New member
את מוזמנת

להביע את דעתך תמיד. אני מבטיחה לקרוא לחשוב ולהתייחס לכל דבר שתגידי. אני מאוד אוהבת לקבל דעות שונות משלי בכל תחום זה פותח לי את כיווני החשיבה ומעשיר אותי, ולא אחת כשאני רואה היבטים נוספים שלא ראיתי לפני אני אף לפעמים משנה דעתי.

אירילה

New member
לרוני וענתי ,יש לכן את האפשרות של

מסרים אישיים ואז תוכן ההודעות הוא אישי ביניכן ולא ניתן לקריאה ע"י אחרים. בדיוק לכך נועדה אפשרות זו.

ענתי44

New member
תודה על התזכורת

איריליה תודה על התזכורת ולהבא באמת נשתדל להשתמש באפיק האישי. אם כי בנוגע לסוגייה זו אני חושבת שדווקא ההתחבטות שלי לגבי עובדת זרה והשיקולים הנגדיים של רוני או הנימוקים של חברים אחרים למשל בעד בית אבות עוזרת לא רק לנו אישית אלא לגולשים אחרים בפורום, כולל גולשים אורחים להתמודד עם בעייה דומה אצלהם. אבל אין לי התנגדות לעבור לפי בקשתך למסר אישי. שיהיה יום נפלא לכולנו

אירילה

New member
לא זאת היתה כוונת המשורר......./images/Emo8.gif

כוונתי היתה לכך שיש אפשרות להידברות בין שניים על רקע אישי ,ללא שיתוף אחרים. בהחלט הנושאים שלך ענת מעניינים ועיניניים לנושא האלצהיימר. המסר הוא עוד כלי עזר בנוסף אם ברצונך לשתף אישית רק אחד מתוך הפורום. דרך אגב ,את במצב רוח טוב לאחר אי ההצלחה של מכבי חיפה?? לא נורא ,פעם הבאה.

ענתי44

New member
במצב רוח טוב

כן אני במצב רוח מעולה למרות שאתמול במשחק אני הצטערתי שיש לי רגל פצועה כי לנוכח מה שהתרחש על כר הדשא אז אני הייתי לבטח מצילה את המצב. ואגב, אני בכלל אדומה, הווה אומר, אוהדת את הפועל חיפה היריבה העירונית. אבל לא יודעת לשנוא ומפרגנת לקבוצות אחרות בקשר להידברות בשניים זה כלי חשוב. לפעמים בשיחה ב- ארבע עיניים אפשר לחשוף פרטים שלא חושפים בפורום. אני מודעת לזה שלא כולם יכולים להתערטל נפשית בפומבי כמוני.

למעלה