לענת בן צבי!

77771

New member
לליאת

היי שוב נהניתי לדבר איתך למרות שהנושא כאוב מאחלת לך בהצלחה מכל הלב כל מה שתירצי- אשמח לעזור מכל הלב.

מיכל האם המישהי המעולה הזו היא סיגל

או עידית, או שיש עוד מישהי מעולה מהאיזור שאני לא מכירה? כי אני מחפשת עוד אחת לטיפול בקטן שלי ואשמח לקבל פרטים נוספים. תודה,תלמה.

liat16

New member
לענת בן צבי!

קודם כל תודה . רציתי לשאול איזה קורס עשיתם לפני הבחירה . אולי את יודעת מה ההבדל בין dir וvbr כפי שציינתי ילדי בן 1.7 סקרן פעלתן-אף נראה לי יתר על המידה-אוהב לשחק עם הוריו אך לא עם אחרים. אשמח לקבל כל אינפורמציה

אנחנו

אובחנו בארץ על ידי אביגיל גולוב כשהגענו אליה כבר היינו די מוכנים לאיבחון (אחרי שנה של נסיונות איבחון בשוויץ וקניית ספרים כבר היה לנו מושג לאן זה מוביל). היא המליצה לנו על DIR ועל סמך הקריאה שלי באותו שלב זה גם מה שנראה לי. כשהגענו לשיקאגו היה לנו מזל להיות מופנים על ידי מכרה לקלנאית תקשורת בשיטת ה DIR בן אגם מקסים ומוכשר שמרכז את כל הטיפולים בפשוש. ושוב למזלנו שבועיים אחרי שנחתנו כאן היה כנס של יומים להורים ומטפלים בשיטת ה DIR עם הרצאות של גרנשפין (בוידאו קונפרנסינג)עצמו וסרינה (הגיעה) יכולנו לשאול שאלות וקיבלתי המון אינפורמציה. החלק החזק ביותר והקשה ביותר היה קטעי הוידאו של איבחונים ועבודה בשיטת FLOOR TIME זה גרם לי להבין במה מדובר. כשחזרתי הביתה אחרי היום הראשון נסיתי לשחק עם הפשוש לפי השיטה בפעם הראשונה מאז שהוא נולד הצלחתי ממש לשחק איתו (היו לנו הרבה רגעי אושר משותפים אבל מעולם לא הצלחנו להתטרף למשחק שלו מעבר ללתקן צעצוע שנשבר) במשך חצי שעה שיחקנו הייתי המומה לגמרי. אחרי זה הצחלנו לעבוד ולקבל הנחייה. הוספנו גם ריפוי בעיסוק וטיפול במוזיקה והילד מתקדם. היום כאמור הוא יוזם תקשורת מבקש שיחליפו לו חיתול בה לחיבוק משחק משחק של קשר עין אוהב דיגדוגים ויוזם אותם. אני לא מכירה VBRI אנחנו עובדים לפי הספר של גרנשפיין the child with special needs וכל המטפלים שלנו הם בגישה של ה- DIR. ענת את מוזמנת לכתוב לי במסרים אם את רוצה יותר אינפורמציה.

liat16

New member
ענת !

הקורס שעברתם נשמע מאוד מעניין אנסה לברר מתי מתקיים הבא. יש לי כמה שאלות אלייך ואני מתנצלת מראש על "ההתקפה" :בן כמה הפשוש שלכם ? וכמה זמן הוא מטופל? אני מבינה שאתם עובדים בבית, אולי יש לכם מנחה טובה שאת יכולה להמליץ לי עליה . מאחר והנסיך שלנו כה קטן נראה לי שהבית כרגע הוא פתרון טוב , מה דעתך? המון המון המון תודה

הפשוש בן שלוש מטופל שלושה חודשים

כמו שכתבתי אנחנו חיים בשיקאגו (בגלל לימודי הפוסט דוקטוקרט שלי). כך שהמטפלים כאן מן הסתם לא לעניין. לגבי הרצאה אני יודעת שמרכז חזק של DIR הוא בארץ ויש כמה מומחים כאן שמגיעים גם לארץ, אני יכולה לנסות לבדוק. אם את מעונינת בהצאות בארה''ב אני יכולה לנסות לברר פרטים גם על זה. אנחנו למשל מתכננים לנסוע באפריל לסדנא פעילה בוושינגטון בהנחיית גרשפיין. ענת

liat16

New member
../images/Emo24.gifענת!

לא הבנתי אותך נכון , משום מה הבנתי שכעט אתם חיים בארץ. אבל בימים אלה אפשר להגיד עליי הכל.... אתמול בערב החלטנו שהטיפול שניתן להראלי יהיה בשיטה שלכם אז כל אינפורמציה על מומחים או טיפולים בארץ או בעולם מעניינים אותנו כולל הסדנא בוושינגטון.

בשמחה

אני אברר לגבי הסדנה. בנתיים ממליצה בחום על הספר The child with special needs אני מבינה שהוא יוצא בקרוב גם בעברית. כמו כן האתר שמכיל הרבה אינפורמציה על DIR וכנסים בארה''ב בנושא הוא: http://www.icdl.com בפירסומים יש בין היתר קלטות שיצאו לאחרונה (ואנחנו נורא רוצים לקנות למרות המחיר) של דוגמאות ל FLOOR TIME. אני ממליצה בחום כי המעט שראיתי בכנס היה הרבה יותר אינפורמטיבי מכל דיון שנערך שם. לגבי הסדנה. אני צריכה לברר פרטים אז ברגע שיהיו לי אני אשמח לשתף. ענת

ועוד דבק קטן...

באתר 0-5 תירגמו את השאלון של גרנשפיין לגבי רמה תקשורתית. השאלון עוזר לכוון את רמת המשחק שלכם ולהציב מטרות. ענת

למעלה