לעפרה לההההההה

mich37

New member
לעפרה לההההההה

עופרה יקרה. הצעתך התקבלה ברוב קולות100 אחוז מהמצביעים. רק שיש בעיה קטנטנה . ובעייני הי ממש לא בעייה. רוב הכותבים פה מוזמנים בשבת המדוברת לכינוס פנימי של מורי הטנטרה . אגב. גם את ואהובך מוזמנים. בקשי מאפרת האלופה לשלוח אלייך את הפלייר. ובמידה ותגיעו.תסבלו מנוככות מדהימה של כל הווז אנד ווז, גם בריכה מדליקה יש, בקיצור, השבת תפוסה. אפשר להזמין ל שבת השבעי ליולי. ניראה לי שכולנו מזדקים על הילדים.

ע פ ר ל ה

New member
אוקיי

הכנס הנ'ל נשמע מעניין,וזו בהחלט הזדמנות מצוינת להיפגש ולטעום. לא הצלחתי להבין על איזו שבת פנויה אתה מדבר מיכה. איזה שביעי ליולי? חיפשתי ביומן השבע עשרה ליולי,שזה בכלל יוצא יום שלישי כפרה עליך דיסלקצו'ק חינני. בכל אופן כך,שישבת הקרובים 13-14/7/07 יש אצלנו גן ילדים. בשבת לאחר מכן,שבת חופשיה ורעננה. ועל הדרך תגידו לי מזל טוב,הבן שלי בדיוק ביום שישי הקרוב חוגג 15 קייצים(והוא בכלל אביב
) קרועה מעייפות היום. הלכתי לישון בארבע לפנות בוקר וזאת לאחר שנסעתי עם חן לנתב'ג ,להחזיר את בנו מטיול של עשרה ימים באירופה. בקושי קמתי לעבודה הבוקר,אבל קמתי. עכשיו שפוכה,שבוזה,ומעולפת. חיבוקי עפרל'ה

mich37

New member
מזל טוב לגברבר

לגבה התאריך צדק איתך.21 /20/ 7 עדקון תאריך. את לבי פתחת כשהגיע הכפרה. אגב רונצוק ומיכצוק לגמים בבירה. ניראה לי שנרד לבדוק את החוף המדובר. אשמח נשמח ישמחו כולם במידה וגם אתם תגיעו לכינוסנו. יהיה מגניב, לפחות כך מקווה. מזל טוב לגברבר שלך. 15 שנים, לי אחד בן 17 שנים. שנה ערבה לך עופרלה יקרה.

ע פ ר ל ה

New member
תעשו חיים חברים,ולחיים../images/Emo72.gif

לגבי השבת החופשיה,יש מה לדבר... באיזה תאריכים הכנס הקרוב עם כל המי ומי? כבר נהיה לי ברדק במח
זהו,זה העייפות הגוברת לקראת סופ'ש
איפה הימים בהם הייתי שדה משחת

mich37

New member
אנרגיה ומיניות

והכול קשור איך שהו באנרגיה המינית שלנו. שאלה לי אלייך. יש לך כוון או שרוצה רמזים.תהליך פשוט ייתן לך המון כוח . כוח לדבר איתי. כוח ליום יום כפייתי כמו של כל ישראלי טיפוסי.וכוח לפרגן לשלמה שלנו. אז כפי שכתבתי הכינוס שלנו יתקיים בשבוע הבא. בבת אורן, ופשוט בקשי ממדהימתנו האפרתית את הפלייר בעיניין. וגם אולי הגיע הזמן שתבקשי את הטלפון שלי.אז אשר יהיה ממש לספר לך.........20/21/7 היתר בפלייר. געגועים לחיבוקים בלב

mich37

New member
משתדל

משתדל משתדל אך לא מצליח לי. מנסה בכל כוחי למצוא מספר שם, ואיייייייייייייייייין בוקר טוב עולם מה שלום כולם אגב גם לי היה נהדר. דש לחברים

ע פ ר ל ה

New member
אחחחחחח איזה בוקר טוב ו../images/Emo42.gif

הלכנו לישון בחמש בבוקר,וקמנו לעבודה למרות העייפות והחולשה. למזלי,סיימתי מוקדם ואין לי שמץ איך חן שורד עד עתה
ניהננו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד... שמחנו להיפגש להתחבק ולהתנשק
אוחחחח פשוט אושר גדול. והנה השבת בפתח,עדיין לא בוחשת בסירים ולא צוללת למכונת הכביסה... אני רק מתענגת על הזרמים הנעימים שזורמים לי בגוף. יש זמן,תנו ליהנות מהטוב. מחבקת ומנשקת מהלב והקורקבן(יאמי) ומצפה לעוד ועוד... אהבה
עפרל'ה

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מחבקים...

חזק חזק ומנשקים
לשני מקסימים שכמוכם..
משנינו

ANAROY

New member
מיכה ממחשב ענת

עפרה לההההההההה יקרה. מהבוקר מתהלך אנוכי בעולם עם הרגשת החמצה. היחיד שמפריד ביני לבן צלילה למעמקי הנפש.זו הידע שהיה .לך, לו, להם, לכם, טוב. ושוב מוצא אני מהמשותף .את מיטתי פקדתי בדיוקת באותה שעה. הוזמנתי למסיבת יפים ויפות. תירגעו תירגעו. מסיבה רגילה לשם שינוי. היה גדול מהחיים. סוף סוף אנשים עם בגדים. והיום פשוט זורם, כמובן עם תחושות עייפות. העפנו עפיפונים בים. אגב עופרלה הייתי היום עם ילדי בחוף שלנו. ועכשיו יושב בחברת חברה יפיפיה, שמה ענת. וממחשבה האוהב כותב אני אליכם רוצים סטק. יש אחד פנוי. ואני אני בכלל לא אוכל בשר רוט סוף: ושבת שלמה. אשתדל לא להחמיץ ובניתים חישוקים וחיבוקים. ויש כאלה ששולחים חישבוקים

mich37

New member
איך אני יוצא מיזה

חשבתי וחשבתי. חשבתי איך אני יוצא מזה. אז כמובן אשתמש במניפולציה. כן רק לעפרה לה. הי חדשה פה. ואתם יודעים שחדשים סובלים מאוד כפי שאתם רואים, אתם בתך יודעים מה קורא לאדם חדש שמגיע לחברה חדשה. מישהו צריך ליצור את הנחיתה הרכה. תגידו חברים. פתאום ניראה לי שהחדשה תופסת תחת. ובאותה נשימה רוצה להודיע חגיגית. כולם כולם יקבלו חיבוק ענק, שאלה של סבלנות. יש סבלנות עד שישי??? חישוקים ונישוקים. בן אהוב. מת עליך. לא רוצה לומר לך מה מרגיש אני אל זוגתך מפחת שמנגנון הקנאה יכנס לפעולה בוקר טוב אהובים. מישהו יורד לים?

ע פ ר ל ה

New member
אל תצא מזה מיכה../images/Emo13.gif

לא עדיף להכנס?
ואגב,אני מאוד אוהבתתתתתתתת לתפוס תחת
לא התאפקתי ותפסתי תחת מוצק וקטנטן של בן אהובנו
אז כן,חובבת תפיסת תחת
ועוד... אני לא חדשה. שנים כבר... תמשיך מיכה תמשיך... הסבל הזה מתוקקקקקקקקקקקקקקק

mich37

New member
טוסיק

בסדר אמשיך. מה בדבר הים יש מצב ים??? וחוץ מיזה הודעתי שאני הולך להשתמש במניפולציה זה מזכיר לי את השיר של פוליקר. זה כועב אבל פחות. זה כואב אבל תמישך בוקר בוקר ולגבה הטוסיק. אחלה מין אחלה

ע פ ר ל ה

New member
מה,אין אור בחושך?../images/Emo12.gif

תחשבו על החושים שמתעוררים בחושך
כאות מחווה,אני מוכנה להתחלף אתכם ו... לשבת בחושך
אוהבת אתכם

mich37

New member
ויהי אור

אבל אכשיו יש אור, וחושך מפחיד אותי. היודעת את מה קורה כשכל חברנו מתקבצים במקום מאוד חשוך,ומדליקים נר, נר קטנטן דלוק בכל יד אדם??? מהות העולם

למעלה