לעפרי הבן של אורית מזהר הבת של מירי

מיריאל1

New member
לעפרי הבן של אורית מזהר הבת של מירי

שלום עפרי לי קוראים זהר אני בגיל שלך ושמעתי שלאחותך התאומה יש קשיים בדיוק כמו לאחי רום אני אשמח לדבר אתך על האחים שלנו ואולי אתה לא יודע אבל קשה לי מאוד עם אחי רום אני אוהבת אותו אבל מידי פעם הוא מציק לי אני יכולה לדבר איתך על זה וליראות איך נצליח להתגבר עם האחים שלנו. אחי רום עם בעיה בנונית ואני אשמח לדבר אתך ואם אתה יכול תיכתוב לי על אחותך קצת ואני יתאר לך את רום: יש לו עיניים מקסימות כמו של מלאך ויש לו פנים עגולות ויפות ובימיוחד האופי שלו מאוד מאוד שובב כמוני יש לי אח קטן שהוא בסדר אשמח להיפגש איתך ועם אחותך ואמך ואביך עם המישפחה שלי באהבה ענקית כמו הלב שלך זהר!!! לאורית, זהר כתבה לבד את הדברים והראתה לי, היא תשמח שעפרי יגיב לה בכמה מילים, אם תוכלי תקריאי לו ותכתבו לה חזרה. אוהבת אהבה חזקה כל טוב מירי

זהר שלום לך

שמחתי שכתבת לי וגם אני אספר לך על אחותי שי התאומה. גם לה יש קשיים וגם אותי היא מעצבנת לפעמים אבל אני גם אוהב אותה מאוד אפילו שהיא מרביצה לי ושורטת אותי גם אז אני אוהב אותה. גם היא יפה מאוד כמו בובה ואני מגן עליה מהילדים. גם הבאתי אותה לבית ספר שלי והילדים ראו אותה. חלק צחקו עליה וחלק התנהגו יפה אני אשמח להיפגש איתך גם מתי שאמא תקבע תודה עפרי
מירי, עכשיו זו אני אורית.. שמחה שנרשמת בתפוז סוף סוף עפרי מאוד שמח לקרוא את מה שזהר כתבה. היא כזו בובונית !! he can't write so well so i wrote it all. his wards- not mine שבת נפלאה לכם מקווה שתבריאי לנו מהר
אורית

Mגולדי

New member
לילד עפרי הלפרין

הילד הכי חבר הכי מתוק ורגיש .שיודע ומבין שיש שונות.בכל פעם שטל יודע שאתם עשויים להיפגש הוא מתרגש ומתלהב ואתמול אפילו קצת ניסחף.כל הכבוד עפריקי שהקראת לטל מעט מהספר ומאתמול גם טל מאוד רוצה ללמוד לקרוא ובזכותך !!!כן !!! מלא נשיקות ואהבה .גם לשי כמובן מירה

מיריאל1

New member
תגובה לעפרי המתוק מזהר הבת של מירי:

תודה רבה לך שהשבת לי תגובה, גם אני מגינה על אחי ומתביישת ממנו, אני לא הייתי מעיזה להביא אותו לביה"ס. ומה שעשו לך זה היה נורא. גם לי היה מקרה קשה במיוחד בביה"ס, שנה שעברה, 2 בנות העליבו אותי ואמרו לי כך: "אח שלך אוטיסט, מפגר ולא יודע לדבר" ואני ניגשתי לאמא של אחת מהן שהיא היתה מורה לספורט אצלנו וסיפרתי לה, אבל היא לא עשתה כלום. וכך זה המשיך, אך למזלי עברתי לבית ספר אחר. יש עוד ספור, בשעור כתיבה הילדים מהכיתה השניה קיללו אותי ואת אחי. יש ילדה שישבה בכיסא גלגלים בבית הספר הקודם שלי ודווקא התייחסו אליה יפה. אני אשמח שנפגש ונדבר הרבה על האחים שלנו . באהבה ענקית מכל הלב זהר

שלום זהר זה עפרי

לא כתבתי כי אמא רק חזרה מהפגישות עכשיו מתי שהיתה אסיפת הורים הבאנו את שי איתנו והיא צעקה חזק וחיבקה את כולם והרבה ילדים לא רצו וצחקו עליה ואז נכנסנו לכתה לשיחה עם המחנכות והיא הפריעה כל הזמן ובסוף אבא הוציא אותה לטיול בחוץ וקראתי להם לחזור כי רציתי שהיא תהיה איתי אפילו שהיא התנהגה לא יפה. לפעמים בהסעה שלי הביתה ילדים רבים איתי וישר מקללים את אחותי ואני מתעצבן מאוד כי אומרים לי אחותך מפגרת באהבה עפרי

מיריאל1

New member
לעפרי החמוד מזהר

הייתי שמחה אם תכתוב לי כמה דברים על עצמך, כמו התחביבים שלך ועוד. אני אוהבת לצייר, אני לומדת גיטרה ויש לנו ארנבות בבית ורום מחזיק אותם לא טוב ואני משתדלת להגן עליהם. תכתוב לי בי אוהבת זהר

לזהר מעפרי

יש לי כמה תחביבים. אחד מהם זה כדורגל אבל הכי הרבה אני אוהב את הפועל ת"א בכדורסל בגלל אמא ואני לא מפסיד אף משחק שלהם. אני גם חבר טוב של השחקנים ובמיוחד אני חבר של שמעון אמסלם והוא אוהב אותי מאוד. רוצה לבוא איתי למשחק ביום ראשון? תגידי לאמא שתביא אותך. גם אמא אוהבת לנגן לי בגיטרה ואנחנו שרים עם שי. אני מאוד אוהב דולפינים ונוסע לאילת לראות אותם. יש לי באילת גם בני דודים כי אח של אמא גר שם. יש לאמא גם 2 אחים שגרים באמריקה ואני אוהב אותם. אין לי חיות בבית. היו לי 2 חתולים בבית. אחד אכל רעל בחוץ ומת והייתי עצוב והשנייה ברחה ולא חזרה. חיפשנו אותה ברחובות ולא מצאנו, ומאז אין לי חיות כי גם שי לא יודעת לטפל בהם והיא סוחבת להם בזנב ומכאיבה להם ולא נעים להם. אני אוהב פיקניקים והכי אני שונא את מכבי ת"א !!!
באהבה עפרי

דן להב

New member
עופרי חמוד כפרה למה שונא

עופרי הייתי חייב לענות על ההודעה ותסלח לי על כי אני נכנס להתכתבות לו לי. אני אחד מאותם ילדים שפעם מזמן מזמן הגיעו בשבת בבוקר לבלומפילד אבל נבנסו לשער הלא נכון במקום לרוץ למקומות הטובים באמצע המגרש רצנו אני,(דני) אבי (רגל עץ) ,שרון רגיניאנו (רג'י) והבן של סורינוב לשער 11 למעלה ישבנו עם הסנדוויצים שאמא שלי הכינה והמים הפושרים שאמא של רג'י היתה ממלאת אותנו בהם,עד היום חלק מאיתנו חושב שהשריטה במוח של כולנו נובעת מהמים הנ"ל, שעות ישבנו לפני המישחק רואים משחק של הנוער לפני ההצגה האמיתית . למי שלא הבין ולא בקיא בחלוקת המושבים בבלומפילד אני אוהד של הקבוצה הצהובה, הזאת שעופרי שונא ,אבל אני מבין לליבך היטב כי גם אני הייתי שם עם אותה שנאה יוקדת בעיניים אם עשרות השירים ומה לא והאמת נדמה לי שהיינו יותר פאנטיים אז אבל עזוב זה בטח הסנליות שלי. יש לי חבר אחד בלבד שאוהד הפועל עופרי ואני מקווה שעכשיו יש לי עוד כמה ,אולי. תמשיך לכתוב ותמשיך לאהוד את הפועל (שורפות לי קצות האצבעות כשאני כותב את השורה הזאת) ומי יודע אולי הקבוצה האדומה פעם תצליח להתרומם מעל המפלצת הצהובה בגלל זה אנחנו אוהבים ספורט הכל יכול לקרות על המיגרש. הצעיף שלי מתחיל לדהות אז בוקר טוב עופרי דני

Mגולדי

New member
../images/Emo24.gifשלום לעפרי וזהר

/images/Emo24gifאני עוקבת אחרי ההתכתבות שלך עם זהר ומתמלאת התרגשותמקווה שבקרוב טל ילמד לכתוב ולקרוא ויוכל להצטרף להתכתבות הנפלאה שלכם זהר היי אני מקווה שנכיר אחת את השניהאני נהנית לקרוא את מה שאת כותבתואשמח גם להתכתב אתך מלא חיבוקים לכולם מירה

לעפרי ../images/Emo23.gif וזהר ../images/Emo24.gif

לילד הכי מקסים שאני מאוד מאוד אוהבת אותו
כתבת כל כך יפה וריגשת אותי מאוד
תמשיך להיות אח מקסים ואוהב
תמסור
לשישו אוהבת מאוד סיגל
זהר מקסימה ברוכה הבאה לפורום שלנו
ושתהני בהתכתבות עם עפרי שבת שלום

למעלה