לעפר: אתה וטלי מדהימים ביחד! אתם פשוט מושלמים ביחד!
ב במפר18 New member 18/9/05 #2 הם בכלל לא מתאימים. הוא מגיע לה עד הכתפיים והיא ניראת כמו דודה שלו... זה ממש ניראה כאילו כל שניה היא הולכת למחוץ אותו או לדרוך עליו בטעות... כי מרוב שהוא נמוך ורזה לא רואים אותו.
הם בכלל לא מתאימים. הוא מגיע לה עד הכתפיים והיא ניראת כמו דודה שלו... זה ממש ניראה כאילו כל שניה היא הולכת למחוץ אותו או לדרוך עליו בטעות... כי מרוב שהוא נמוך ורזה לא רואים אותו.
ט טלטולונת18 New member 19/9/05 #7 מרי חמודה אני אוהבת אותך מרי מתוקה שלי אני אוהבת אותךךך..מאורטליייי.....חברתך לכיתה ולספסל הלימודים...(ילדה חננה)...חחחחחחחח בכל זאת מתה עלייך בובההה
מרי חמודה אני אוהבת אותך מרי מתוקה שלי אני אוהבת אותךךך..מאורטליייי.....חברתך לכיתה ולספסל הלימודים...(ילדה חננה)...חחחחחחחח בכל זאת מתה עלייך בובההה
M mary17 New member 19/9/05 #8 אורטליייייייייייייי../images/Emo99.gif גם אני אוהבת אותךךךךךך מה את עושה פה?
מ מיימונית בדם New member 19/9/05 #10 לא הבנתי../images/Emo122.gif../images/Emo90.gif הם עדיין ביחד או כבר לא?
מ מיימונית בדם New member 19/9/05 #16 :'(../images/Emo90.gif וואי לא ידעתי איזה באסה... הם היו ממש חמודים ביחד!
T The mystery is258 New member 19/9/05 #20 תשמעו לא נראה לי שהם יצאו מתישהו... הם סתם עשו יחסי ציבור לטלנובלה בע"מ
T The mystery is258 New member 19/9/05 #23 אני לא יודעת עד כמה את מכירה אותה יכול להיות שאת מאמינה בה קצת יותר מדי אבל אם את מכירה אותה באמת טוב אז בסדר
אני לא יודעת עד כמה את מכירה אותה יכול להיות שאת מאמינה בה קצת יותר מדי אבל אם את מכירה אותה באמת טוב אז בסדר