לעצבניים בלבד

• פותח הנושא poolo
  • פורסם בתאריך

poolo

New member
לעצבניים בלבד

שאתם מדברים על ברזיל או על תרבות שלה עם גרינגוס (נו בסדר, יחסית אלינו חחח) מה המשפטים שהכי מוצאים אותכם מדעתכם ? יש שורה של משפטים שאני לא יכול לסבול : -איזה שפה מדברים שם, ספרדית ? פורטגזית ? אה נו אותו דבר.... -אין מה לעשות בברזיל רק חופים יש בה רק ג'ונגלים היא חד גונית (תרבות נופים וגג) -בברזיל אין טרקים ! רק חופים (משפט מוצ'לרים ידוע) -פורטוגזית נשמעת כמו רוסית - מוסיקה ברזילאית זה מגניב אני אוהב סלסה -ברזילאים הם שונאי ישראל (בגלל החברות הקסומה בין לולה לאחמדינג'די) -לנסוע לברזיל ? השתגעת אתה רוצה למות ? יש בטח עוד אבל זהו בנתיים. -

shellyland

New member
עוד כמה:

- הקרנבל של ריו הכי משעמם, כי אי אפשר לרקוד - אני מכיר מוזיקה ברזילאית מעולה. יש לי דיסק של זו'בין. - מה, יש עוד סגנונות חוץ מסמבה ומבוסה נובה? - אני מת לנסוע לברזיל ולראות בחורות עם חוטיני. - איך את ברזילאית ואשכנזייה? - לפלה היתה קבוצה שלמה, מרדונה ניצח לבד. - את מתלהבת מהמפלים בברזיל, כי עוד לא ראית את הניאגרה.

giba70

New member
ולגבי המפלים

שמעתי שפעם מזמן כשאלינור רוזוולט ביקרה בברזיל והייתה במפלי איגואסו היא מלמלה משהו כמו Poor Niagara...

giba70

New member
מי שלא מכיר מוזיקה ברזילאית באמת

לא יבטא את השם שלו ז'ובין, אלא ג'ובים (יש פה הרבה עבודה, אה?)

poolo

New member
אין גבול לטמטום חח

-אין מה לעשות בסאו פאולו

-אין לברזיל הישגים כמו לישראל כי מעניין אותם רק ים וכדורגל

-

-ברזיל יקרה מדיי ! (זה בהחלט נכון וברזיל באמת יקרה מאוד, אבל זה פשוט הפך להיות משפט מאוס כל כך ושחוק , הנטייה הישראלית להתלונן על משהו בלי הפסקה ולהמשיך לעשות אותו - יקר לכם מדי ? סעו למדינה אחרת מה אתם מקטרים חחח)

giba70

New member
אני מכיר מנהלת פורום מוזיקה ברזילאית

שבעצמה חושבת שאין מה לעשות בסאו פאולו

poolo

New member
לקריוקס אין זכות דיבור בנושא

אין על סאו פאולו !!!
התפוח הגדול דרום אמריקה !

poolo

New member
פשוט לא נכון

עיר מדהימה !
הרבה אנשים נרתעים ממנה בהתחלה ואני מבין למה והיא באמת מפלצתית, אפורה קודרת מטונפת מאיימת כבדה אבל היא גם אחת הערים הכי תוססות והכי מגוונות שראיתי- יש בה הכל מהכל
תפתחי את הראש !!

giba70

New member
גם אני חושב שפורטוגזית נשמעת כמו רוסית

או בעצם ספרדית במבט רוסי

אין שום קשר לרוסית....לישראלים יש בעיות שמיעה

איגאסו ? נבחר לאחד מ7 פלאי עולם ניאגרה אפילו לא להגיע לסופיים

החתולית

New member
לא בטוח שאין קשר

יש ברוסית כמה מילים שאנחנו מכירים מפורטוגזית וספרדית.

למעלה