לעצב את החדר שלי..

cheli89

New member
לעצב את החדר שלי..

היי...קוראים לי רחלי, ואני טינג'יירית בת 15. אני מתה כבר להיפטר מהחדר הילדותי שלי, שצבוע בורוד.. אני רוצה לעצב את החדר שלי בעיצוב חדשני וצעיר, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים. הטעם שלי הוא קופצני ומיוחד, עם הרבה סטייל וצבעים.. אבל יש לי בעיה קטנה..(גדולה.!) אין לי תקציב כ"כ גדול, יש לי סכ"ה 500, מדמי הכיס שלי.. את הריהוט עדיף לא לשנות (אולי קצת לצבוע), אבל את הצבע של הקיר אני אשמח לשנות או אפילו להפוך לכמה צבעים.. וגם להוסיף אביזרים.. אני צריכה עצות ולינקים על עיצוב חדרי נוער.. תודה מראש...

m 2 9

New member
../images/Emo20.gifאשמח לנסות לעזור

תשלחי לי תמונות של החדר כיום, אולי אוכל לתת לך כמה טיפים. בברכה מירי מעצבת פנים וחדרי ילדים

תראי אני למשל רוצה לשים

כמה מסגרות כאלה קטנות וגדולות ובתוכן תמונות שלי עם חברים, וליצור מכל המסגרות הריבועיות/מלבניות ליצור מהם ריבוע... ראיתי את זה באיקאה וממש התהלבתי.. כל מסגרת פשוטה עולה איזה 15-30 שקל, זה גם זול וגם עיצובי עם סיגנון, ויכול לחסות לך קיר מגניב. ויש עוד מלא רעיונות מדליקים, אבל את צריכה לגיד איזה סטייל את אוהבת קיטש', רומנטי, רוחני, מה החיבור שלך יותר... תגדירי את זה

kishkoshit

New member
שלוםםםם גם אני טינייג'רית בת 15 וגם

אני כבר מתהההה לשנות את החדר שלי....וגם לי אותה הבעיה של התקציב...לי יש 250 שקל בלבד אבל הדודים שלי נותנים לי מיטה חדשה וההורים שלי צובעים לי את החדר...כך שהצבעים זו לא הבעיה...אני ממש ממש ממש אשמח אם תתנו לי כמה טיפים איך לשנות את החדר.... אני ילדה כזאת קופצנית ומחייכת....ואני גם מאוד רוחנית אני עוד לא ממש החלטתי לאיזה כיוון אני רוצה ללכת אבל אשמח לקבל כל מיני רעיונות... אם זה עוזר אני יכולה להגיד פחות או יותר מה יש לי בחדר..(הדברים המשמעותיים..)....מה שבטוח אני רוצה זה איזשהו רעיון לשים הרבה תמונות..אני מאוד אוהבת שיש לי הרבה תמונות תלויות בחדר ואם יש לכם איזשהו רעיון עיצובי בשביל זה זה יהיה נהדר... תודה בכל מקרה... אור

אוקיי אולי תשימי תמונות של החדר שלך

ובקשר לתמונות נתתי את הרעיון של המסגרות שהוא גם עיצובי ומדליק, וגם את יכולה לעשות כל מיני קולאז'ים (לגזור תמונות להדביק בצפיפות) אבל אני לא כל כך אוהבת את הרעיון הזה... ויש עוד מלא רעיונות שאפשר לשלב תמונות. אם את ילדה קוצפנית וחייכנית אז זה אומר שאת אוהבת צבעים עליזים? כשאמרתי רוחני התכוונתי לדברים מעץ, לדברים חומים, לצדפים,לכל מיני דברים כאלה. בואי תשימי תמונות של החדר, או שתתני כיוון של מה את אוהבת/רוצה לשנות/ מה מפריע לך?

למעלה